Image Map

19 apr. 2012

China Glaze - Smoke and Ashes

Svart botten med dränkt grönt glitter i. Med skarpt ljus syns det fint i verkligheten, på kort däremot är det nästan omöjligt att få det gröna till att synas.


Nästan täckande på ett lager, är man frikostig går det nog att komma undan redan där. Jag fick lägga två för att dölja vissa fläckar. Ganska tjock formula men förvånansvärt lättlackat. 

Jag gillar tanken med ett svart krämlack med glitter i, dessvärre verkar det vara en svår ekvation att gå ihop. Glittret dränks och mättas så pass mycket att det nästan blir obefintligt. Synd för det hade kunnat bli så fint...

Inköpsställe: Nailsupplies.us
Kollektion: The Hunger Games, Capitol Colors 2012

/Lela

7 kommentarer:

 1. Jag hade höga förväntningar på det här lacket. Det ser ju så himla fint ut i flaskan men väl på nageln så försvinner allt det roliga.
  Önskar att glittret ville vara mer framträdande på naglarna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade också högre förväntningar än vad som infriades. Glittret syns ju mycket mer i flaskan än vad det gör på naglarna:(

   Radera
 2. Svar
  1. Riktigt synd. Fint ändå, men kunde varit bättre.

   Radera
 3. Det är så synd att det här inte blev bättre, jag älskar också tanken på grönt glitter i en mörk bas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så synd, tanken är så bra!

   Radera
 4. Jag läste på en blogg att glittret skall komma fram bättre om man skakar om flaskan ordentligt innan man lackar. Jag har inte prövat själv, var också besviken på att det inte blev mer framträdande, men det kanske kan vara värt att pröva.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)