Image Map

27 juni 2012

Ocean Stripes

Kände ett behov av att piffa till H&M - Colour Me Chlorophyll, så fram åkte H&M - Ocean Fantasy och stripingtejpen. 
Fyra diagonala ränder längs med nagelroten med ett lager Ocean Fantasy över. 

Bilderna är tagna dag två, därav lite chipning på pekfingret.
Ibland är det skönt med en matchad nailart som inte sticker ut allt för mycket. Även om det inte är ton i ton så gillade jag färgkombinationen, lugn och behaglig på något vis. 


/Lela

8 kommentarer:

 1. Jag tycker också det blev är en riktigt bra färgkombination. Som du säger behaglig att titta på. Oftast tycker jag att det är just dom manikyrerna som är bäst. Ton i ton eller en lugn detalj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar ju manikyrer som poppar från nageln men ibland är det skönt att ögat får vila på något lugnt och behagligt:)

   Radera
 2. hej!
  Var köper du stripingtejpen och vilket märke? De jag har testat lämnar liksom rester i lacket och det blir inte så fint. Spelar ingen roll om jag väntar till det är riktigt härdat typ dagen efter.. Dina blir alltid så bra, du kanske har bättre tålamod än mig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna:) Oj, du jag minns faktiskt inte. Haft en rulle med tejp länge nu. Beställt ett tio pack från Ebay som är på väg hem, vet inte om det är samma kvalite på dem.
   Aldrig varit med om tejpen lämnar klisterrester i lacket. Jag lägger på ett snabbtorkande överlack, väntar tills det "ekar" om nageln när jag knackar på den då vet jag att det är helt genomhärdat. Sen placerar jag mina tejpbitar som jag vill ha dem, lackar med det andra lacket. Väntar i ca 30 sek innan jag försiktigt drar bort tejpen, gärna med en pincett så jag inte förstör lacket. Sen lägger jag ett snabbtorkande överlack på det oxå.

   Så så mycket tålamod vet jag inte om jag besitter just i dessa manikyrer, snarare effektivitet;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)