Image Map

18 juni 2012

Rosa glassflaks i jämförelse

Gelic tyckte att jag kunde göra en jämförelse på China Glaze - Ahoy! och China Glaze - 108 Degrees i förra inlägget så då är det självklart att jag fixar det.  

China Glaze - 108 Degrees överst och
China Glaze - Ahoy! underst.
Bägge lacken består av en jellybas med flakes i. Basen i 108 Degrees är rent rosa, fleckesen är i rosa/lila och kommer från Island Escape kollektionen 2011. Basen o Ahoy! är mer bärig och djupare och har mer av ett skimmer i sig än fleckes, kommer från Anchors Away kollektion från samma år. 

Tre lager av varje och de ger ungefär samma opacitet. Formulan och torktiden är svinnande lika varandra. Skillnaden är tydligare på korten än vad jag upplever den i verkligheten. 
Både lacken är otroligt vackra och vilket man fastnar mest för är ju bara en nyansfråga egentligen. Personligen är det Ahoy! mitt hjärta klappar lite extra för. Finishen är snyggare på Ahoy!, den är som glas.


Vilket av dessa rosa godingar får ert hjärta att slå ett extra slag?

/Lela

8 kommentarer:

 1. Skaffade aldrig Ahoy eftersom jag redan hade 108, de är lite för lika för att jag ska behöva båda, nu när de är rosa och allt :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är man inget fan av rosa så är det absolut onödigt att skaffa bägge;)

   Radera
 2. Jag har båda men går igång betydligt mycket mer på 108 degrees än på Ahoy!.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 108 Degrees är ett vackert lack men inte högst hos mig, tur vi alla inte har samma smak:)

   Radera
 3. Så här på bilderna gillar jag Ahoy! bättre. Vilket är himla tur eftersom jag beställde den för två dagar sen :-D Tack för jämförelsen!

  SvaraRadera
 4. Jag har inget av dem men måste säga att Ahoy! var det vackrare av dem enligt mig. Det känns mycket mer varmtonat än vad 108 degrees är. Men det är onekligen två vackra lack!

  SvaraRadera
 5. Du är inte bara min namne, du har samma åsikt som mig;)!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)