Image Map

15 juni 2012

Ozotic - 513

Skam på torra land att det inte är någon sol ute när det är dags att fota ett lack som detta. Nästan så det är straffbart att visa upp bilder tagna inomhus med blixt. Men men, vad gör man när vill fota av naglarna för att kunna vara med på SKimmerskuggans holofredag?


Även om jag har Depends hela kollektion oprövad hemma så lockade Ozotic lacken mer. Jag kunde inte bestämma mig för vilket jag var mest sugen på så jag lät Tomas välja. 
Valet föll då på 513, ett superholografiskt lack där bottenfärgen är mörkt lila, nästan lite rödtonad. Underbart med ett hololack där färgen har lite oumpf i sig, inte mesigt eller fesigt här inte!


Tre lager och ett lager överlack på bilderna. Inga kala fläckar under appliceringen och det torkade fort. Penseln var aningens för mjuk för att jag skulle bli lyrisk men det var inga svårigheter att lacka med den.
Själva holot uppfattar jag som ganska grovkornigt även om det är ett linjärt holo. En smaksak vad man tycker om det, personligen bryr jag mig inte så mycket. Så länge effekten är snygg så gillar jag det och visst är det underbara regnbågar i detta lack?!:)

Med detta lacket som första bekantskap kan jag inte annat än längta tills det är dags för de andra att prövas. De andra ser minst lika vackra om inte vackrare ut i flaskan:)


Inköpsställe: Picture Polish
Kollektion: Holographic

16 kommentarer:

 1. Det här är en av mina favoriter bland de linjära Ozotic-holosarna! Den och den blå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är verkligen urläcker:) Vilken som blir man favorit bland de jag fick hem har jag inte riktigt bestämmt mig för ännu, inte hunnit med att testa av dem allihop;)

   Radera
 2. Helt ljuvligt och jag fick hem en flaska av det här igår :) Gissa om jag är glad för det!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg det på din blogg:) Hoppas och tror att du kommer bli lika nöjd som mig med det!

   Radera
 3. Men herregud, vad vackert detta var!

  SvaraRadera
 4. Det är sol just nu i Olofström iaf! Kanske ni får det snart också då?

  Supersnyggt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom faktiskt lite sol framåt kvällning även här borta i öst men dessvärre satt ju inte lacket kvar på naglarna då. En annan gång helt enkelt;)

   Radera
 5. Men du så snyggt det ÄR!! vill haaaaaa!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supersnyggt faktiskt:) Kööööp!!!

   Radera
 6. Det ser verkligen helt magnifikt ut!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)