Image Map

17 juni 2012

Söndagsenkät

En tråkig TV-kväll för Anne på Nailtastic resulterade i en liten enkätstudie. Klart att jag vill vara med och dela med mig om hur all denna dårskap började:)Hur länge har du varit en nagelnörd?
Lackintresserad så länge jag kan minnas, nörd sen knappt ett år tillbaka.
Nörd så till vida att jag började beställa från utlandet var tidigt i vintras förra året. 


Hur många nagellack har du i din samling?
291 st just nu, behandlingslack exkluderat.
Om du bara fick välja lack från ett märke från och med nu, vilket märke skulle du välja?
Oj, finns så många märken jag inte testat ännu. Men China Glaze har mycket i sitt sortiment så det blir mitt val.


Hur mycket spenderar du på nagellack och nagelvård i snitt varje månad?
Otroligt varierande. En normal månad skulle jag säga mellan 0-1000kr. Just denna månaden kommer det dock vara en bra bit över 1000:-, shoppar igen mig lite på skattepengarna. 
Dyraste lacket/lacken i din samling?
Mina två Chanel, förvisso inte köpt själv men de är i särklass dyrast. Därefter kommer nog China Glaze - OMG FYI och China Glaze - Rated Holograpihc som jag fått möjligheten att kunna få köpa av Cactus.Vilka är dina lemmings just nu?
Vilka är det inte är väl kanske en mer passande fråga?;) Det finns så otroligt mycket vackra lack därute som jag inte har tagit del av ännu.


Favoritfinish?
Lite insnöad på holografiskt just för tillfället. Annars är det grönt och turkost som gäller för mig, oavsett finsih och märke:)


Finish du bara inte klarar av?
Har ingen hatfinish på det viset. Många vet jag ogillar frost men jag kan tycke det är ganska charmigt. För mig handlar det med om färgen/nyansen än om finsihen.


Vilka nagelvårdsprodukter klarar du sig inte utan?
Använder knappt några vårdprodukter. Oljar kanske en gång var 5 vecka, klipper mina naglar med vanlig sax och filar till dem med 4-stegs fil för en tia. 
Men den hand-/nagelvårdsprodukt jag använder dagligen är Intensive Care Hand and Nail lotion. Tom en liten flaska ståendes på jobbet;)


Vilket lack pryder dina naglar just nu?
Än så länge hänger faktiskt Papagayomarblen kvar. Får se om den får sitta till imorn också eller om den åker ikväll framför TV:n. 


Sugna på att följa med och dela med er av era egna svar? Kopiera frågorna, svara på dem och lägg en kommentar hos Nailtastic så lägger hon till i hennes länklista:)


Om du bara fick välja lack från ett märke från och med nu, vilket märke skulle du välja?
Hur mycket spenderar du på nagelvård och nagellack i snitt varje månad?
Dyraste lacket/lacken i din samling?
Favoritfinish?
Finsih du bara inte klarar av?
Vilka nagelvårdsprodukter klarar du dig inte utan?
Vilket lack pryder dina naglar just nu? 

/Lela

2 kommentarer:

  1. Ajdå, tog jag så mycket betalt för CG-lacken att de till och med hamnade på listan över dyraste lack, det såg ju riktigt illa ut ;p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha nej så ska du inte ta det. Sanningen är nog närmre att jag tidigare mest köpt H&M, IsaDora-lack med mera innan;) Alltså inga "lyx"lack, och de "lyx"lack jag äger idag är köpta via USA allihop.

      Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)