Image Map

22 juni 2012

Otraditionell Midsommarafton

Vi var helt oplanderade inför dagen idag, kalendern stod tom. Efter frukost funderade vi lite vad vi skulle hitta på och det visade sig att vi bägge hade samma tanke, Öland. Så vi gjorde som vi bägge tänkte, packade in oss i bilen alla tre och för till Öland. 


Först stannade vi i Kalmar på Mediamarkt, Tomas skulle kika lite på eventuell födelsedagspresent. Butiken var nästan tom på kunder så vi släppte lös William som susade mellan hyllorna tills han hittade raderna med DAMMSUGARE!! Oj vad kul man kan ha med typ så där en 30 olika modeller. Absolut allra bäst var den pratande robotdammsugaren;)
Efter det blev det lite lunch och sen bron över till den idag blåsiga ön. Några planer var fortfarande inte gjorda så vi körde runt lite och hamnade till slut uppe i Böda. Först Böda hamn, jisses vilket blåshål!! Inte fanns det mycket att titta på heller.
Sen hittade vi till rätt Böda, Böda Sand. Galet mycket folk men så trevligt det var där. Massa roligt för de små att göra och förmodligen en del roligt för de stora också, vi kikade enbart in det som var för de små. 
Kan ju inte vara på Böda utan att känna på vattnet oavsett väder. När William väl fick syn på stranden gick det inte att hejda honom så det var bara att ta av kläderna och plaska i. Var inte så kallt i vattnet som det ser ut, alldeles lagom för att stoppa fötterna i faktiskt. Däremot blåste det ordentligt som synes.

Det var kul att stå i vattenbrynet och vänta in vågorna som rullade in över fötterna. Varje gång det kom en ny våg tjöt William av förtjusning och skrattade. Ljuvligt:)


Efter badande och lekande blev det mer lek och middag i Borgholm innan vi körde hem, ganska möra och trötta alla tre. Nu sover William gott efter all havsluft och Tomas och jag sitter i soffan framför fotbollen utan att ha ätit en endaste jordgubbe eller tagit en nubbe. 
Och vet ni vad? Vi är inte ett dugg ledsna för det, vi har haft en underbar dag tillsammans hela familjen. Trevlig midsommar på er:)


/Lela

2 kommentarer:

  1. Fina bilder! :-)

    Hörru, hur går det med Nail art sunday? ;-)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket:)

    Hörru du du, det går alldeles utmärkt;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)