Image Map

19 juni 2012

PrickWilliam

William blev full med prickar över hela kroppen i söndags vid lunch. Feber hade han haft till och från sedan i natten till söndagen. Jaha, vart skulle detta nu leda? Vi är ganska säkra på att han hade vattkoppor förra sommaren men var osäkra på om han hade tillräckligt mycket koppor (syntes typ 3-5st) för att slippa få det igen. 


Men det blev aldrig några blåsor utan det fortsatte vara prickar. Febern försvann på söndageftermiddag och har varit borta sedan dess. Så idag ringde jag vårdcentralen för att få komma dig och kolla honom. 


Virusprickar var det tydligen, inget farligt och inget smittsamt då han inte visar några andra symptom. Ingen feber, ingen hosta eller snuvig näsa. Så han är en fullt frisk liten kille med prickar;)


Att han har varit fullt frisk hade jag kunnat säga redan innan för jisses vad han har röjt här hemma dessa två dagar! Kul har vi haft iallafall:)
Eftersom vi nu fått en OK-stämpel i rumpan så får det här lilla charmtrollet gå till förskolan imorgon. Underbara busWilliam:)


/Lela

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Världens underbaraste lilla William är det:D

   Radera
 2. Hihi, värsta modellen där på andra bilden med sjalen ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja eller hur:) Vet inte om jag ska börja bli orolig för han snor gärna mina pumps, mitt smink, mina öronhängen, mina klänningar nu då och vill ha naglarna målade. Var ska detta sluta?;)

   Radera
 3. Det verkar gå Cox Sackie A (även kallade höstblåsor) på dagiset vid skolan i Rödeby. Så har du din son där kanske det är sån infektion han har haft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej han går inte på Tallbacken. Höstblåsor ger väl dessutom just blåsor, då främst runt/i munnen och inte bara prickar?
   Hur som haver syns inte hans prickar så mycket längre, de är på väg ner:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)