Image Map

4 juni 2012

Eternal Basic - M 18

Detta är ett lack som min kära sambo köpte med sig hem från Japan när han var där på jobbresa förra våren. Alla hans presenter till mig från den resan var nagelrelaterade och jag var inte ett dugg ledsen för det;) Även om sonens An-Panman var den bästa presenten kanske;) Den har gjort att jag kan prata japanska utan att ha en aning om vad jag säger!

An-Panman

Men tillbaka till lacket. Eternal Basic är ett glas-fleck lack som i flaskan ser ut att vara lätt holografiskt men det syns ingen holoeffekt på naglarna. 


Basen är ljusblå och det är den som blir dominerande på nageln.

Det är fyra lager på bilderna och man ser fortfarande tydlig VNL. Torktid var extrem, jag antar att de inte har samma lagar vad det gäller kemikalier i kosmetik i Japan för det var jisses vad det torkade fort! Förmodligen inte helt hälsosamt då;)
Ett ganska fint och gulligt lack synd bara att flecksen inte gör större intryck utanför flaskan. 


Inköpsställe: Present från Japan

/Lela

4 kommentarer:

 1. Kul med ett japanskt lack :)

  Ganska fint, men synd att flakesen inte syns mer för då hade kunnat blir riktigt vackert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att det är japanskt är enligt mig typ det enda som är kul med det;) Nej inte till fullo, men jag hade önskat att det var mer täckande.

   Radera
 2. Rolig färgkombination och jag gillade "grovheten" i det. Synd att det inte täckte bättre bara. Men det är så roligt med spännande lack från långt bort att de nästan kan se ut hur som helst, det är kul ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja grunden i lacket är häftig, med lite mer pigment i botten så hade det kunnat bli en hit. Nu fungerar det nog bättre som layeringlack.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)