Image Map

22 juni 2012

A-England - Saint George

Holofredag OCH midsommarafton, vilken krock. Nu är vi inte mycket för att fira midsommar varken Tomas eller jag så jag väljer att fira holofredag istället för midsommar. 

Har så många otestade holosar just nu så det är svårt att bestämma sig för vilka jag ska lufta först. Efter senaste leveransen från Nailmail så låg A-England - Saint George högst upp på listan. 


Det är ljuvligt fast jag är ändå lite besviken på det. Den mörkt gröna färgen är så tjusig och det finns så mycket djup i den att jag nästan drunknar. Men holoeffekten är begränsad, jag upplever den som att den ligger inuti lacket istället för utanpå. Svårt att förklara för den finns ju där men den hoppas inte ut. 

Tror att det är det som gör att jag hade så svårt för att fota detta. Tog kort ute, inne, med blixt, utan blixt, under mitt speciallysrör, under köksfläkten, i badrummet, i fönstret, ja typ överallt utan att hitta en vettig ljussättning för Saint George. Slutresultat blev med kort med inställningarna för speciallysröret tillsammans med blixt, utomhus. Det blev okej, inte mycket mer än så. 
Hade ju inte testat A-England innan men jag förstod snabbt varför det är många som håller detta märke högt. Var en dröm att lacka med, trevlig flaska, trevlig kork och pensel. Täckförmågan och torktiden var också bra. Två lager och ett lager topplack på bilderna.Trots min lilla besvikelse över att holoeffekten inte kommer till sin fulla rätt så gillar jag Saint George väldigt mycket. Färgen är så vacker så det är svårt att inte fastna för det:)

Inköpsställe: Nailmail.se
Kollektion: The Legends

/Lela

5 kommentarer:

 1. Det där lacket är jättevackert tycker jag! A-England önskar jag var ett sådant märke som man kunde hitta på den lokala kicksbutiken, för de har så många grymt snygga lack. Saint George, Order of the garter, dragon, tristam, perceval och först och främst Holy grail .. Jag skulle ruinera mig, så det kanske är lika bra att de inte finns i affären! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. He he, ja det är nog tur att det finns i lokala affären;)

   Radera
 2. Det är fantastiskt fint! Jag tog mina bilder ute i sol, tycker ändå att jag lyckades fånga en hel del holoeffekt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Solen lurade mig under de tre dagar jag bar detta. Nedrans sol:(

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)