Image Map

28 juni 2012

H&M - Purple Flash

Oj vad jag vart förvånad efter första strykningen med Purple Flash. Det var inte alls vad jag hade förväntat mig, kul:)
Av någon anledning hade jag fått för mig att detta skulle vara ett ganska skirt lila lack med silverskimmer i. Nu visade det sig vara ett metalliskt lack istället som inte var i närheten av att vara skirt. Hade jag kikat aningens närmare på flaskan hade jag ju ganska snabbt sett att det var metalliskt men så noga studerade jag det aldrig.


Det är alltså ett lager på alla naglar utom tummen, där fick det bli två toppat med ett lager Seche. Inte för att det hade behövts, torkade fort precis som metallack ska göra. Men den behövde lite hjälp på traven med glansen och slätheten.
Det som ändå skiljer detta lite från ett vanligt metalliskt lack är att här ligger silvret liksom nästan utanpå lacket. Är ganska grov formula så ytan ser inte helt slät ut även om det inte känns knottrigt. 
Spännande när det inte blev som man förväntat sig, i det här fallet enbart positivt.Gillade Purple Flash betydligt mer än jag trodde. Köpte det lite på chans, var ju billigt så det var värt att testa. Så gick tankegången när jag stod där i måndags eftermiddag med det i handen;) 

Inköpsställe: H&M

/Lela

9 kommentarer:

 1. Jag tycker det är riktigt snyggt! Men det var lite trist till formulan, iaf mitt ex. Det var tjockt, bildade lite vallar och flöt gärna ut i nagelbanden... Men det var kanske bara mitt som var så? Det är i alla fall fint! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, mitt var också ganska tjockt och ville gärna bilda vallar men det tillät jag inte;) Så nej det var nog inte bara din flaska.

   Radera
 2. Så himla snyggt! Det är så kul när man råkar på sådana här små pärlor :)

  SvaraRadera
 3. Fint! Jag köpte alla 3 och funderar på om de går att marbla med.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske, trist bara att det inte är samma typ av lack. Men det är bara att testa;)

   Radera
 4. Tycker det ser fint ut men nog inget som jag kommer leta efter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man behöver ju inte ha alla fina lack, inte ens nagelnördar som vi;)

   Radera
 5. Detta gillar jag, riktigt snyggt!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)