Image Map

10 nov. 2013

NailArt Sunday - Ljus

Ibland är fantastiskt hur det slumpar sig. Hade fullständig idétorka när jag skulle välja tema i måndags, ingenting verkade bra nog åt er att få sätta tänderna i. Till slut bad jag Tomas välja tema och han valde ljus. (Otippat? Nej inte särskilt, det är ju trots allt hans yrke). Det hjälpte inte mig ett dugg, har våndats över detta hela veckan. Vad f*n skulle jag göra med temat ljus?! Men sedan kom mina bundle monster plattor och som en skänk från ovan fanns där ett mönster med glödlampor. 

Passar temat perfekt och är som en liten kärleksförklaring till Tomas med glödtråden som formar små hjärtan. Stämplingen blev inte perfekt men vad sjutton, vi är inte heller perfekta. 


nailart lightbulb

/Lela
27 kommentarer:

 1. Skönt att jag inte är ensam om att ha våndats över temat den här veckan. Tycker din manikyr blev jättefin! Gulliga små glödlampor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej du var verkligen inte ensam, var på vippen att ge upp där ett tag men sedan kom det paket på posten. ÄLSKAR paket på posten av mer än en anledning:)

   Radera
 2. Så snyggt! Vilken platta är det?
  Jag är med idag med en lite friare tolkning på ljus :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bundle Monster 409, från deras 2013-års kollektion. Många vackra, häftiga och roliga mönster där:)

   Radera
 3. Den här veckan har jag inte våndats alls faktiskt utan mer velat mellan idéerna :)

  Tycker det här blev mycket snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyllos dig då;) Härligt när kreativiteten sprudlar så det knappt går att välja, total motsatts till min vecka.

   Radera
 4. Fint, passar ju väldigt bra in på temat, roligt att det var en sådan slump! :)

  SvaraRadera
 5. Trot eller ej, men jag hakar faktiskt på den här omgången http://theperny.blogspot.se/2013/11/let-sunshine-throu.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker för övrigt att det är en kul beskrivning av hur du kom fram till temat. Framförallt eftersom man själv, som läsare, ofta inte är lika förberedd som man kan tänka sig att du är. Att du då har valt ett tema som du inte varit förberedd på och våndat över är lite spännande att läsa. Tycker det var ett väldigt häftigt mönster för övrigt. Något jag själv skulle vilja kunna trycka.

   Radera
  2. Glöm inte att lägga till dig via inlinkz-knappen. Tryck på den, följ instruktionerna och var med i det fina collaget:)

   Radera
 6. Jättesnyggt blev det och vi var inne på samma spår; glödlampor, även att vi har svart bakgrund till detta "ljusa" tema ;) Men dina stämplade lampor är bättre än mina frihandade måste jag säga. Rött och svart i kombination var dessutom riktigt riktigt snyggt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den svarta är faktiskt förgrunden här och den röda bakgrunden. Stämpelplattan tyckte jag var lite avig i det läget men så fick det bli:)

   Radera
 7. Riktigt snyggt! Du är så duktig på det här, blir avundsjuk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, blir alldeles rosig om kinderna:)

   Radera
 8. Tjusig kombination! Jag är med, om du godkänner mitt bidrag :)

  SvaraRadera
 9. Jag gillar din tolkning och symboliken i det, med hjärtat i lampan och allt nu när temat var Thomas förslag. Snyggt blev det också!

  Jag misstänker att jag är ganska ensam om min tolkning den här gången men det här måste vara den absout bästa veckan för mig att tolka just temat ljus, jag tror inget annat tema passat mig bättre just nu.

  SvaraRadera
 10. Det här blev ju hur snyggt som helst! Inte världens lättaste tema men jag har sett en hel dl kluriga tolkningar idag:)

  SvaraRadera
 11. Härligt tema! Hade jag nog varit med på om jag hade haft tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att tiden inte räckte till, ditt bidrag hade jag förmodligen gillat:)

   Radera
 12. Vilken tur att du hade såna plattor. De blev riktigt fint men härlig färgkombo. Jag var också ganska lost när jag skulle komma på vad jag skulle göra denna veckan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lyckans ost att de landade i brevlådan på torsdagen annars hade det blivit ordentligt svettigt:)

   Radera
 13. Det var coolt :) fina färger med

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)