Image Map

12 mars 2014

China Glaze - Innocence

Jelly är det inte allt för ofta jag handlar. Hudfärgat är verkligen ingen favorit hos mig, så kan någon förklara för mig varför jag köpte ett hudfärgat jellylack? Den har liksom redan förlorat i mina ögon innan den ens hunnit testas. Innocence är dessutom så svagt hudfärgad att den fullständigt försvinner på naglarna. Sambon förbjöd mig att använda detta fler gånger, så gräsligt tyckte han att det var. 
Det var längesedan jag testade Innocence och jag har inga stödanteckningar sparade men tror att det rörde sig om fyra lager totalt. Hade en liten tendens till att vilja bilda vallar men i övrigt inga problem att lacka med. 
Inköpsställe: Ge-Kås

/Lela

17 kommentarer:

 1. Hej. Tack för en inspirerande blogg, har hittat mycket intressant här. Har sett att du visat flera China Glaze från Ge-Kås. Är det prisvärt att köpa där och vad ligger priset på? Ska snart dit och har tänkt köpa massa nya fina lack =) //Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack för dina fina ord, blir väldigt glad:)
   Om du ska köpa China Glaze i svensk fysisk butik kan du inte komma billigare undan är på Ge-Kås. 49.95 tar de för en flaska, ordinarie pris är 99 kronor om jag inte minns fel. Utbudet varierar men det brukar alltid finnas ett par flaskor som lockar.
   Om inte annat så finns det gott om andra märken till bra priser. Hoppas du får en lyckad shoppingdag:)

   Radera
 2. Med lite glitter mellan kanske detta blir bättre...har det själv ju och är inte heller så imponerad av det....måste testa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testat att göra en pondmanikyr med denna och svarta prickar, det var riktigt snyggt.

   Radera
 3. Jag skulle inte vilja säga att du inte får använda det igen, men det var väl inte världens snyggaste kanske.

  SvaraRadera
 4. Så konstigt... jag tycker detta var otroligt snyggt?! Så fräscht och neutralt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får gärna tycka att det är snyggt, det är olikheterna mellan oss som gör det intressant och roligt:)

   Radera
 5. Jag tycker inte den var så farlig. Trenden med "negative space" som finns nu kräver iaf hos mig ett lager eller två av ett hudfärgat lack för att dölja missfärgningar. Om du är sugen på den typen av look tror jag detta lack blir alldeles perfekt. Däremot kanske inte 4 lager :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Negativ Space"? Nu känner jag att jag missat något....

   Radera
 6. Jag gillar't, har ett som heter CG - Sensuous som ser rätt så lika ut. Dock använder jag det aldrig såhär på egen hand. Jag brukar ta 1-2 lager till alla franska manikyrer jag gör. Jag använder det helt enkelt som fransk-manikyr-bas.:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag använde min som bas till min franska manikyr i söndags, så visst finns det användningsområden;)

   Radera
 7. Det är lite lustigt för ett hudfärgat jelly är just ett lack som jag skulle VILJA köpa (och i synnerhet den här veckan, vems fel nu det kan vara? Hm....).Inte för att det kanske är så där jättespännande att bära så där enbart (om man inte är i stort behov av en palate cleanser) ,men oj, vad jag skulle ha använding för det i olika nailarts. Men med tanke på att jag nu inte HAR nått nude jelly så hoppas jag att det är okej med funky frenches på söndag också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla former av fransk är okej på söndag. Klassisk fransk, hot french, bakvänd fransk osv. Så länge inspirationen kommer från fransk manikyr:)

   Radera
 8. Jag använder det som bad när jag gör ex fransk manikyr! Då funkar set bra! Men ensamt? Nej, oäinye så snyggt...

  SvaraRadera
 9. Nej, jag tyckte inte det där var någon höjdare alls. Jag gillar inte hudfärgat till att börja med, och det blir inte bättre som jelly... Jag håller nog med din make i det här fallet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blev han nog glad när han fick medhåll;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)