Image Map

4 maj 2012

China Glaze - Lorelai's Tiara

Blir ingen holofredag för mig idag. Lackade med Kleancolor - Holo Pink igår kväll, lät det torka någon timme eller två tillsammans med ett lager Seche Vite och gick sedan till sängs. När klockan ringde på morgonen var lacket fortfarande inte helt torrt utan istället som en seg klistrig sörja på naglarna som gick att flytta på om man tog på det. Tre av naglarna hade kala tippar där lacket dragit ihop sig neråt nagelroten. Hemskt såg det ut:(
Hade ingen tid att lacka om på morgonen så jag fick gå till jobbet med händerna i byxfickorna och lacka om nu ikväll istället. Suget efter ett hololack var då inte så stort utan det blev glitter bling-bling istället. 


Lorelai's Tiara kommer från Eye Candy kollektionen och är ett glittrigt glitterlack. Basen är tätt packat med ganska smått silverglitter, tillräckligt för att kunna göra det opakt. Sen finns det gott om turkosfärgade hexagon glitter i det som lyfter lacket till en ny dimmension och gör det spännande. 
Svårt att få lacket att fastna på bild. Glittrar så mycket så fokuseringen får jobba hårt innan den hittar en punkt att fixera sig vid. Ett väldigt vackert lack är det som ger vibbar om att det borde vara nyårsafton snart. Alltså lite fel säsong egentligen. 

Två lager räckte för att få det opakt. Är man väldigt petig så kanske man behöver tre, tittar man noga finns en del tunna partier. 
Bra formula för att vara ett glitterlack, glittret är jämnt fördelat och lätt att applicera. Torkar hyffsat fort och kräver sin beskärda del av topplack för att lämna en helt jämn yta. Inköpsställe: Beautyjoint.us
Kollektion: Eye Candy 3-D glitter, vintern 2011

/Lela

10 kommentarer:

 1. Seche och Kleancolor verkar inte vara en bra kombo. Har råkat ut för liknande :( Poshé verkar funka bättre, men jag är på jakt efter det ultimata överlacket!

  Tiaran ser blingig och fin ut, men av någon anledning så fastnar jag aldrig för dom här lacken. Kanske för att jag drar mig för att behöva ta bort dom sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Användt Seche och Kleancolor ihop förut utan några större missöden. Problemet är ju att vissa Kleancolor inte torkar alls utan snabbtorkande hjälp:(

   Tiaran är jätte vacker:) Drar mig också för att ta bort glitterlack men ibland är det värt besväret eftersom det är så vackert på.

   Radera
 2. Trist med ihopkletad holo, men lacket du visar här är ju fantastiskt fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket trist historia, låt oss gömma och begrava den. Absolut väldigt vacker även om det inte är holo.

   Radera
 3. Ååh vad tråkigt att holo-lacket inte fungerade =/
  Men den här var ju i alla fall riktigt snygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aldrig varit med om ett lack som behöver över 12 timmar på sig att härda, galet.
   Visst är den:)

   Radera
 4. Det där MÅSTE jag ha. Så underbart. Är så köpsugen så jag tror att jag dör men borde hålla i pengarna, iaf lite till. :)

  Skit med hololacket. Jag har testat Holo Chrome, det lila, och jag har för mig att det torkade helt ok. Använde ChG Fast Forward. Om det nu gör skillnad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog du kommer gilla Lorelai's Tiara när du väl införskaffar det.

   Har också Holo Chrome, mest användt det i glittergradienter och liknande. Provat en del av Kleancolors andra hololack och aldrig upplevt liknande problem. Nog för att de är segtorkade men inte så här.

   Radera
 5. Älskar Lorelai's Tiara! Älskar faktiskt hela den här kollektionen - så roliga glitterlack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan inte annat än att hålla med, en riktigt rolig kollektion:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)