Image Map

31 maj 2012

KICKS - All That Glitters

Vilken dag... Utan att vid namn nämna vilket företag jag jobbar för så fick vi idag besked om omedelbar omorganisation och varsel på 100 stycken. 
Att just jag skulle förlora jobbet tror jag inte men det kommer nog innebär en hel del förändringar i vilka arbetsuppgifter jag utför. Ropar varken hej eller bu ännu, inväntar och ser vad detta innebär i verkligheten först. 
Denna gången det är varsel på jobbet känns ändå bättre än förra gången för nu är jag ensam i familjen om att jobba där. Förra varslet, hösten 2009, låg på ca 400 personer och både Tomas och jag var berörda. Den gången fick jag stanna och Tomas gå... 


Som ni kanske förstår så är inte energin på topp ikväll, det är myskläder i soffan som gäller resten av kvällen. Imorgon är det nya tag med förnyad energi. 


Allt som glittrar är inte guld, så lyder det gamla ordspråket. I KICKS fall ser det lite annorlunda ut för här är det både silver, guld, silver, koppar och aningens blått i. 
Glitter eller foil-lack, jag vet faktiskt inte riktigt vilket men bestämmer mig för att det är glitter. 
All That Glitters får ofta benämningen dupe till Chanel - Graphite. Äger dessvärre inte Graphite (satte Tomas att leta efter det förra gången han var ute och flög men det var tydligen discountined och såldes inte längre) så jag kan inte göra en direkt jämförelse. Men en googlesökning senare visar att de helt klart är lika varandra.

Lite skirt, tre lager är det på bilderna och vissa naglar hade mått bättre av ett fjärde. All heder åt KICKS för bra, prisvärda lack men just på denna punkten fallerar det lite för ofta. 


Gillar lacket även om jag inte anser det vara något top-of-the-line-lack. Snyggt, trevligt att jobba med men är lite för anonymt. Hade de skruvat upp volymen ett steg och gett det lite mer bling och gnister så hade jag varit mer nöjd.

Inköpsställe: KICKS


/Lela

10 kommentarer:

 1. Tråkiga nyheter ang. jobbet. Hoppas det inte blir några jobbiga förändringar för dig.

  Lacket hade jag kunnat tänka mig men det verkar ju inte heller gå att få tag på. Jag kör på Jessica Smoky Feather istället. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är alltid påfrestande när det är omorganiseringar. Ovissheten är nog det värsta...

   Nej det stämmer nog. Inte sett det på KICKS på ett tag så även detta är nog svårt att köpa i butik dessvärre. Kollade in Smokey Feather hos dig och det är snäppet vassare än All That Glitters måste jag säga:)

   Radera
 2. Usch vad jobbigt det är när så många måste gå. Även om man själv får vara kvar så ändrar det ju på stämningen på arbetsplatsen.

  Himlans fint lack det här. Håller med om att Kicks har prisvärda lacker, men lite för skira i många fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det jobbigt. Jag är som sagt inte alls säker på att jag sitter säkert men med min anställningsform är historiken på min sida. Nu tar det ett tag innan vi vet något definitivt. Blir en lång sommar...

   Ja KICKS lacker är prisvärda och finns ju i så många spännande färger:)

   Radera
 3. Det ser grönt ut på dina bilder! Förutom sista. På sista bilden kanske det liknar Graphite en del.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du det? Upplevde det inte som grönt vare sig i verkligheten eller i kameran.

   Radera
 4. Vad tråkigt att höra! Jag hoppas verkligen att du får stanna men förstår att det måste vara tungt även om det blir så.

  Fint lack. Jag blir nyfiken på hur det är jämfört med OPI Number One Nemesis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också att jag får stanna. Det är alltid tungt att jobba med ett varsel hängandes över huvudet.

   Tack,ja Number One Nemesis är nog helt klart en värdig kandidat.

   Radera
 5. Hoppas att du får stanna på jobbet!

  Lacket var nog inte något för mig, ser anonymt ut som du säger :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också!

   Det är lite anonymt, hade kunnat vara lite mer power i det.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)