Image Map

2 maj 2012

Color Club - Fly With Me

Ska inte be om ursäkt för min bristfälliga närvaro på internet just nu utan bara bekräfta att det är så. 
Lagom tills dess att William blev frisk var det min tur att bli sjuk, genomförkyld och på gränsen till bihålsinflammation. Som om inte det vore nog så har vi nyttjat varje ledig stund till snickeri och måleri. Panelbytet går helt klart framåt om än inte så fort som man kunde önska. Det är inte helt lätt att kombinera sågande, målande och spikande med en lätt sjövild 2-åring runt benen.
Och som grädde på moset så åkte Tomas till Wien igåreftermiddag. Han kommer sent ikväll igen men just nu räcker det med ett dygn ensam för att inte riktigt orka med. Min kropp längtar efter lite semester!!!

Lite lackning har jag dock orkat med, att publicera har det däremot varit värre med och kommer kanske så förbli ett tag framöver. Iallafall tills jag är ordentligt frisk.

Varför har jag låtit denna skönhet bara stå utan att testa det?! Galet korkat. Fly With Me, sådär härligt giftgrönt och uppfriskande:)


Skirt men inte så att det stör. Tre lager ger ganska synlig VNL vilket jag helt väljer att bortse ifrån, det är så vackert. 
Fick skrivkramp nu när jag väl satte mig framför datorn så titta och njut istället!


Inköpsställe: Nailsupplies.us
Kollektion: Take Wing collection 2012

/Lela

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Visst är det, underbart:)

   Tack så mycket, det går sakta åt rätt håll.

   Radera
 2. Hmmm, jag har inte varit så lockad av den här kollektionen från Color Club, vet inte varför :)

  Hoppas att du snart är tillbaka på banan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju inte känna ha-begär av alla lack, tack och lov. Just denna kollektionen gillar jag, tror det är för att jag inte äger så mycket flakisar sedan innan.

   Tack så mycket, snart så. Riktigt snart hoppas jag!

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)