Image Map

10 maj 2012

Wet N Wild - Sage and the City

När vi ändå är igång med de TV-inspirerade lacket från Wet N Wild så kan vi lika gärna köra resten också. 
Namninspirationen till detta lacket är ju Sex and the city, en serie som jag verkligen gillar. Tjejer som är starka, går sin egna väg och har kul i livet. Och lite lätt galna:)


Lacket gillar jag också även om jag kanske inte känner så mycket SATC-vibbar av det. Ett lack med inspiration därifrån hade jag inte föreställt mig lysande grönt utan snarare kanske ett vampig rött eller lyxigt guldigt med glitter i. 
Lysande, fräck och frisk grön, äppelgrön. Skimmret i lacket har ett uns av guld/gult i sig som ger ett vackert lyster till lacket. Detta är helt klart en grön jag gillar mer än Barielle - Date Night, min typ av grön.

Precis som syskonen i denna kollektionen jag testat så är det ett skirt lack med hemsk borste till pensel. Tre lager på bilderna och i lite starkare ljus än typ skugga syns VNL tydligt. Tack vare den tunna formulan så torkar det ganska kvickt.
När jag satt och skrev detta inlägget kom det en reklamfilm på för nya SEAT Ibiza. Tänk dig detta lacket på naglarna och sedan köra omkring i den bilen:) 


Inköpsställe: City Gross
Kollektion: Fast Dry


/Lela

4 kommentarer:

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)