Image Map

24 maj 2012

IsaDora - 738 Blue Lagoon

Pojkbebisblått!!!! Det var precis den här färgen jag avskydde när jag väntade William. Pojkbebisblått och flickbebisrosa ger mig kräkvarning. Av den anlednigen har William aldrig haft några bebisfärger på någonting, istället massor av knalligt grönt, rött, svart och grått. Även en del ceriserosa;)

Nu var det inte William vi skulle titta på utan Blue Lagoon från Papagayo kollektionen. 


Ensamma är det inte många ur den kollektionen som tilltalar mig. Däremot har jag köpt på mig ett par stycken av dem i alla fall, främst i nailart syfte. 

Blue Lagoon är ett ljusblått krämlack som täcker på två lager. Varken mer eller mindre. Gillar man ljusblått är detta helt klart ett bra lack. Ända invändningen jag har egentligen är att det som så många andra krämisar tenderar att bilda "skrapmärken" ute i kanterna. Ni vet så där när lacket på penseln inte riktigt räcker till och lämnar små gropar. 
Tomas gillade detta på mig, tyckte att jag borde ha detta oftare. Vi är inte helt ense i denna frågan dock;)Vad tycker ni Papagayo kollektionen? Är ljusa pasteller något som lockar er eller vill ni som mig ha knalligare färger och mer skimmer på naglarna när solen strålar?

Inköpsställe: Lindex
Kollektion: Papagayo summer 2012

/Lela

3 kommentarer:

  1. Jag gillar knalliga färger men det måste vara nåt mer än bara en färg- nåt skimmer, flakes, glitter, duokromatiska inslag...nåt mer måste hända liksom... Jag har blue lagoon, använder den under Models Own Indian Ocean o då jäklar händer det grejer....

    SvaraRadera
  2. jag är förtjust i Papagayo-lacken just för att jag tycker att de känns hyfsat knalliga :)

    SvaraRadera
  3. Tycker den ser så fin ut på dig! Ljusare lack är fina när man fått lite färg tycker jag :)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)