Image Map

24 maj 2012

Color Club - Alias

Detta är ett så vackert lack men oj vad jag hade svårt att fota det! Flaskbilderna är bra på vartenda kort, på naglarna däremot ser det mest mesigt ut. Ni får helt enkelt sätta på er era fantasigalsögon och föreställa er mer skärpa och mer ljuvlighet.


Mörkt dovt lila i botten och toppen består av lilarosa och blått glitter. Inte ett glitter som gnistrar så det utan ett glitter som ger lacket en känsla av mystik. 
Gillar detta lacket väldigt mycket, tycker det är så vackert och intressant. Det ända som gör mig lite besviken är att jag inte kunde finna något av allt det kromatiska på naglarna som syns så vackert i flaskan. Nu stör det mig inte så mycket för lacket är vackert oavsett men visst är det så att det hade tillkommit ytterligare en dimension om jag hade kunnat finna det duokroma även på naglarna. 
Lager ja...? Tror det slutade på tre stycken, lättlackat och en bra bekantskap på alla plan. 

Inköpsställe: Beautyzone2007 på Ebay
Kollektion: Alter Ego

/Lela

3 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut! Tråkigt att alla färgerna som syns i flaskan inte syns på naglarna!

  SvaraRadera
 2. Svårfotat lila lack har jag också råkat ut för den här veckan ;)

  Alias ser så himla fint ut.

  SvaraRadera
 3. Har för mig att det var duokromt på mina naglar när jag bar det, men det är nästan ett år sen nu så jag kan minnas fel. Jag gillar det skarpt, det här kvalar lätt in på min topp 20 för 2011

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)