Image Map

9 maj 2012

Wet N Wild - Grays Anatomy

Om man ska bära Grays Anatomy måste ju onsdag helt klart vara den bästa dagen att välja! För ikväll när klockan slår nio och en timme framåt är jag i trans, Greys på kanal5:)
Är det någon TV-serie jag inte kan missa så är det den och gud nåde den som stör mig där på onsdagskvällen. 


Grays Anatomy är ett duokromt lack som skiftar mellan grått-lila-grönt-guldigt. I flaskan är basfärgen grå medans på naglarna blir basen lila. Bara den skiftningen är intressant tycker jag. 

Trodde inte att jag skulle fastna så för detta då jag tycker det ser lite blaskigt ut i flaskan men jag fullkomligt älskar det på naglarna! Begeistrad av alla vackra färgskiftningar som man inte ens behöver jobba speciellt mycket för att få fram. 
Sen tycker jag att de lyckats få ner hela Greys Anatomy serien i en flaska, hade Meredith Grey varit en färg hade hon varit precis så här. Som en oberäknelig kamelont.  Två lager ovanpå ett lager svart krämlack, ser väldigt skirt ut i flaskan så jag ville inte chansa på att få det opakt på egen hand. 


Med allt detta skrivet kommer jag dränka er alla i bilder, bara för att vissa upp lacket i alla dess underbara vinklar:)

Är det inte helt underbart?:)


Inköpsställe: City Gross
Kollektion: Fast Dry


/Lela

8 kommentarer:

 1. Jag ääälskar Greys Anatomy (tv-serien alltså) och håller med om att Meredith nog sett ut så här om hon varit en färg :)

  Lacket däremot har jag lite hatkärlek till. När jag lackade med det så var jag inte så smart att jag hade underkläder till det utan körde med endast detta. Inte kul kan jag lova! Tror jag fick lägga 5 lager och ändå var det inte riktigt som jag ville ha det. Plus att det aldrig torkade. Droppen kom när jag vaknade dagen efter och topplacket hade skrynklat ihop hela härligheten.

  Nog med klagomål, jag ska testa att måla igen med svart eller grått lack under för det är ju trotts allt väldigt vackert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Insåg ganska snabbt efter att ha lackat upp min swatch att detta kommer jag inte testa lägga ensamt utan det behöver sällskap. och svart under var ju helt klart en hit:)

   Radera
 2. hmm.. nu har ju du lagt det över svart och jag gissar att det är därför det ser mörkare ut, jag undrar om det inte kan vara en dupe till deborah lippman wicked game annars

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag jämför min swatch där jag lagt det utan underkläder så är den betydligt ljusare där och även mer grå. Med svart under är den dock mycke snyggare:) Om det är en dupe eller inte har jag svårt att uttala mig om då jag inte äger Lippman Wicked Game.

   Radera
 3. Den här har jag tittat på många gånger utan att köpa just för att det ser så skirt ut! Över svart ser det dock underbart ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köp det och användt svart under:) Och sen hoppas jag att du inte blir besviken!

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)