Image Map

15 maj 2012

Mavala - Pistachio

Längesedan jag köpte några lack från Mavala. De är lite för dyra för att de ska tillhöra kategorin spontanshopping. För ett tag sedan hade KICKS dock ett erbjudande, typ "få X kronor i rabatt vid köp av två" så då fick Pistachio och Lemon Cream följa med hem. 


Pistachio var det som lockade mest i denna pastellkollektion, jag menar det är ju faktiskt grönt;)Ljust, vårigt, grönt krämlack. En snäll grönt ton som inte skär i ögonen på någon skulle jag tro. Lite väl snäll för mig för att det ska bli någon riktig favorit, men visst är det ett fint lack. 


Två lager på bilderna, vissa naglar kanske hade behövt ett tredje. Tendens till lite tunna partier som lyser igenom på sina ställen. 
Trevlig formula att jobba med och en pensel som är så där alldeles lagom flexibel.  Synd bara att de ska vara så pass dyra... (Iof så spontashoppar jag IsaDora som ligger i samma prisklass så det är bara en dum inställning egentligen).

Kollektion: Delicious Colors 2012
Inköpsställe: KICKS


/Lela

3 kommentarer:

  1. Det här passade jag också på att köpa när Kicks hade erbjudande. Trevlig färg, går säkert att använda till en hel del nailart skulle jag tro.

    SvaraRadera
  2. Fler än jag som är lättövertalade i butik av fina erbjudanden;) Ja i nailart är den nog ganska användbar.

    SvaraRadera
  3. Fint! Jättekul att se på!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)