Image Map

25 juli 2012

Ciaté - Oil Slick

Här ytterligare en värdig konkurrent till den omåttligt populära Chanel - Peridot, nämligen Ciaté - Oil Slick. Av någon anledning verkar jag gjort det till en grej att samla på mig så många dupes jag kan till Peridoten, detta är femte lacket i samma färgskala. Men vad gör väl det när de allihop är oehört vackra?

  
Oil Slick är lite guldigare i tonen är Peridoten men de kromatiska effekterna vill jag påstå är väldigt lika. Samma skiftningar från grönt till blått till guld. Längst ut i kanterna är den nästan isigt blå för att mot mitten var glödande varm i sin guldton. 
Ett sådant här lack visas bättre via bilder än ord så vi kör en liten bildbomb, håll till godo.

De två sista bilderna är tagna utomhus i solen där glittret i lacket kommer fram ordentligt. Det ser man inte mycket av i lampljus annars. 
Ett trevligt lack att jobba med, två lager täckte fint. Mitt första Ciatélack och jag fann penseln lite i det smalaste laget. Blir många strykningar om man som jag har lite bredare naglar. Den urgulliga rosetten som pryder korken går tack och lov att ta bort för den var lite i vägen. Inköpsställe: bubbelbox.se

/Lela

5 kommentarer:

 1. Då får du nog köpa på dig nya Rare & Radiant från China Glaze också :)

  Oil Slick är i alla fall en av dom bättre tycker jag. Funderar på att köpa det när Nailmail har Ciaté som märke nästa månad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var genast tvungen att googla och ja, det blir nog Rare and Radiant från CG i framtiden oxå:) Oil Slick är absolut en värdig utmanare.

   Radera
  2. Klickade hem Rare and Radiant och två till i samma kollektion redan igår kväll;)

   Radera
 2. Elegant! Den är verkligen lik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elegant är det rätta ordet, tack Kerstin. Ja de är väldigt lika. Synd att jag inte hade denna i min ägo när jag gjorde min jämförelse.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)