Image Map

9 juli 2012

Nytt i lådan

Det har trillat in lite nya flaskor men jag har inte haft tid eller energi att visa upp dem. Av någon outgrundlig anledning är jag så galet trött och har varit i ett par dagar, kan det vara semestern som hägrar tros?

Först trillade det in ett paket från Ebay med ett märke som jag aldrig sett eller testat innan, GUPPV. Billigt märke som såg lite intressant ut på bilderna. Hunnit swatcha upp det på stickor och de ser ganska intressanta ut även där, säregna om inte annat.


Sen i fredags landade det ett extremt spännande paket i lådan från Linda på Lindas Nailorama:) Hon var en av dem som visade stort intresse för mitt egenfrankade LeLack. Fann det väldigt svårt att sätta ett pris på något man gjort själv så jag föreslog ett byte och det gick hon glatt med på. Så jag skickade en flaska till henne och hon skickade hela TRE flaskor till mig:) Vet inte om hon lusläst min samling innan för inget av dem ägde jag sen innan, fullträff!

elf , IsaDora - Ocean Drive och LA Colors - Jewel Tone
 Elfen befinner sig inte i min komfortzon men de andra två gör helt klart det, Jewel Tone ser ljuvlig ut:) Tack så mycket Linda, ska bli spännande att testa alla tre!

/Lela

8 kommentarer:

 1. Dom där GUPPV ser intressanta ut. Swatcha :)

  SvaraRadera
 2. de översta så riktigt snygga ut!

  SvaraRadera
 3. Har sett Guppy-lack lite här och var på internationella bloggar och tycker finishen är så himla snygg! Så det ska bli kul att höra vad du tycker om dem, kanske blir ett köp om formulan är bra med :)
  (Vad jag förstått är V'et i namnet ett avhugget Y)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är lite speciella med den finishen de har. Har faktiskt det rosa just nu på fötterna;)
   Aha, ja det blir ju genast lättare att utläsa om det egentligen är ett Y och inte ett V.

   Radera
 4. Jo, jag HAR snokat i bloggen, för att undvika att skicka dubletter :-) Ska bli roligt att se dem på. Speciellt ELF:et har jag varit lite rädd för själv, haha.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)