Image Map

11 juli 2012

GUPPY - 01

Kände för att chockera min omgivning lite och kanske då främst Mrs Data så jag valde att visa upp det gul/guldiga GUPPY först. Den blå verkade vara populär så den kommer inom kort den också.


För er som haft synpunkter på min stavning så kan jag meddela att jag nu kapitulerat, det är ett Y i slutet och inte ett V. Tänk vad man kan ha Google till mycket;)
Ska vi dra en liten recension på lacket? Det heter alltså Sanding Fruit Extract och namnet är inte missvisande på något sätt. Finishen blir mycket riktigt som sandpapper men känns mycket slätare än vad man förväntar sig när man ser det. Jag har inget överlack på och jag stör mig inte alls på ytan. Om det sen luktar frukt extrakt är nog en bedömningsfråga, jag har inte stött på någon frukt som luktar så här i mitt liv. Men visst, det luktar inte heller vanligt nagellack om det heller. 
Glittret som går i gul/gult ligger i en klar bas. Dock är det så mycket glitter så det blir helt opakt på två, tre lager. Jag har tre på bilderna. Det torkar till en semimatt historia, i skarpt ljus så lyser glittret till och gnistrar trots den halvmatta finishen. 
Formulan i övrigt är trevlig att handskas med, lättmanövrerad och torkar fort. Och jag måste säga att jag gillar flaskdesignen, den frostiga flaskan ser så där härligt lyxig ut!Jag gillar looken på detta men färgen är inte dem mest smickrande. Tror att det gröna eller blåa går bättre hem hos mig. 

Inköpsställe: Ebay

/Lela

8 kommentarer:

 1. Men, det här var väl ganska trevligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, våra åsikter går nog isär i den frågan;)

   Radera
 2. Attan då - jag gissade fel! ;)

  Eftersom jag gillar gult tycker jag det var vansinnigt läckert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, enbart för att jävlas lite med dig;)

   Gillar du gult tycker jag att du ska införskaffa detta.

   Radera
 3. Ååå denna ser inte så rolig ut att ta bort haha :) Vet inte om jag gillar den matta looken till detta heller... hmm.. nja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde också att detta skulle bli ett litet hel*ete att ta bort men det var det faktiskt inte. Det gick ganska smidigt. jag gillar ju den matta looken men gör man inte det är det ju snabbt åtgärdat med ett lager topplack;)

   Radera
 4. Bra att det var mer gult än guld... men rackarns att de ska vara doftsatta då! Dumheter >.< Finishen är ju dock helt underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog för att det står på flaskorna att de ska vara doftsatta men jag känner ingen fruktdoft på nåt av dem. Däremot luktar de aningens mer illa än ett vanligt random-lack. Men absolut inte värre än att man kan leva med det.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)