Image Map

6 juli 2012

Gina Tricot - Space Queen

Fuskar lite denna holofredag. Trots det faktum att jag har en hel drös med vackra  hololack väljer jag att visa ett prismatiskt glitter istället. Finns en enkel förklaring till det hela, det satt redan på naglarna och jag orkar inte lacka om. Så kan det bli ibland.


Ett lager Gina Tricot - Space Queen över Python Green. Prismatiskt glitter av större storlek i en klar bas. Glittrar och gnistrar vackert i flaskan och nästan lika vackert utanför. Det är tätt packat med glitter så det går nog att få relativt opakt om man väljer att bygga på några lager. Färgspektrat går i blått, grönt och rött. Ingen aha-upplevelse men kan nog piffa upp vilken manikyr som helst. 
Inget överlack på bilderna och det syns nästan att det är lite ojämnt, är man allergisk mot ojämna ytor är ett ordentligt lager topplack starkt rekommenderat. Ni som inte gillade Python Green på egen hand, blev det möjligen bättre med ett lager glitter ovanpå? Och jag hoppas att jag blir förlåten av Skimmerskuggan för mitt lilla fusk:)

Inköpsställe: Gina Tricot

/Lela

8 kommentarer:

 1. Jättefint och festligt! Du är hur förlåten som helst ;)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Jag är ju så svag för glitter... måste nog kika in på närmsta Gina och se om någon space queen har landdat där. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spring och se om någon Space Queen glittrar som värsta landningsbanan framme vid kassan:)

   Radera
 3. Åh, jättefin kombo! Jag vet att jag inte kommenterade Python Green men jag tycker det var fint för sig själv (men jag hade nog kallat det gult istället för grönt :P).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, mer gult än grönt.

   Radera
 4. Jag gillade Python Green ensamt också men ett sådant här lack över kan nog piffa upp precis vad som helst. Jag har ett liknande glitterlack (H&M Jo is in the house, tror jag det heter) och det använder jag över alla "mindre roliga" lack. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid bra att samla på sig såna lack som piffar upp vilket annat som helst.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)