Image Map

24 juli 2012

Mavala - Lemon Creme

Pastellgult. Så långt ifrån fräsigt och kaxigt man kan komma. 
När jag ser Lemon Creme tänker jag på hemmastickade filtar och koftor till nyfödda barn. Ni vet sådana som mor-/farföräldrar stickar innan de vet om det är en pojke eller flicka och det ska passa till bägge. 


Som så många andra gula pasteller var den svår att få jämn. Först efter fyra lager var den inte längre randig och stripig. 
Vet inte om jag är så förtjust i denna, något måste jag ju ha sett i den eftersom jag köpt den själv. Kanske hade jag inte glasögonen på mig den gången?
Gillar man det gulligt pastelliga så är det ett fint lack, annars är detta absolut inget måste.
Inköpsställe: KICKS
Kollektion: Delicious Colors 2012


/Lela

8 kommentarer:

 1. Gult, gult, gult! :D ♥
  Fast skall jag vara ärlig så blir inte ens jag (som ett stort fan av gult nagellack)särskilt uppspelt! Gult är en sådan färg som skall tvinga folk man möter att lägga märke till den direkt och utan uppskov, och denna kändes mer som en "ursäkta mig, men skulle fröken möjligen vilja ta en titt på mig?". Den är visserligen fin (den är ju gul!) men den kändes lite väl tandlös ..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag skrattade när jag läste din kommentar. "ursäkta mig, men skulle fröken möjligen vilja ta en titt på mig?" Ha ha, klockren:D

   Radera
 2. Jag gillar gula lack och det där såg snyggt ut, men det finns inte en chans att jag kan rättfärdiga ett inköp av fler gula pasteller ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är gulligt och jag tror det är det som är problemet här. Det är för gulligt för mig.

   Radera
 3. Jag tycker det var fint!

  Och att lite koftor i den färgen hade varit helt okej för mig just nu :) Min svärmor var här häromdagen med hemstickade koftor från makens barndom på 70-talet.... Bajsbrunt, illgullt och orange... Attans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förlåt men det drog lite i mungiporna när jag läste. Ja bebisgult är nog bättre än bajsbrunt, illgult och oranget. Tycker jag också;)

   Radera
 4. Jag gillar gult, och den här var ganska fin :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)