Image Map

25 juli 2012

IsaDora - 648 Go Green

Snacka om att bli förvånd! När jag höll i den här flaskan på MAXI häromdagen kände jag mig lite osäker. Tyckte färgen var lite platt och tråkig för jag hade föreställt mig en kompakt grön krämis. 


Visade sig inte vara ett dugg kompakt eller tråkig och framför allt var det inget krämlack. Istället var det en ärtigt grön jelly som känns fräsch och faktisk ganska luftig på naglarna. 
Älskar att bli så positivt överraskad som i detta fallet. Nu har jag ett snyggt grönt jellylack som skriker högt. För detta syns mina vänner, lovar att det inte är någon som skulle gå miste om dig med detta på naglarna!
Tre lager slutade det på för att få det så där lagom transparent. Vill man inte ha så mycket VNL går det att köra ett eller två lager till. Finishen är underbar, glossy, glossy, glossy!Inköpsställe: MAXI
Kollektion: Summernails 2012

/Lela

11 kommentarer:

 1. Den där är ju jättehärlig! Gjorde en manikyr i Irlands färger igår och använde den där som den gröna representanten! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Irland måste vara en alldeles utomordentlig matchning till Go Green:)

   Radera
 2. Hm, jag minns inte att min var så snygg... Antingen är jag glömsk, eller har de byt t formula!! Jag köpte mitt nån gång i början på året.. Hm?

  SvaraRadera
  Svar
  1. I början av året? Trodde den var ny för summar kollektionen. Jag har inte sett den innan i år. (men så har jag ju glasögon, kan ju ha missat den;))
   Jag gillade den verkligen,så läcker.

   Radera
 3. Det är verkligen tjusigt! Älskar sådana här knalliga gröna!

  SvaraRadera
 4. Så komiskt, köpte det i måndags och lackade det igår, skulle idag googla lite och kolla vad andra tyckte för jag älskar det. så gick jag in här först och ser att fler är imponerade. Men visst är det lite mörkare på riktigt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha vad kul:D
   Jag upplever nog att bilderna är väl representerade mot hur jag upplevde det i verklighet. I alla fall i min kamera och på min datorskärm. Kanske är så att du har annan typ av skärm och andra inställningar?

   Radera
  2. kan så vara, stämmer bättre när jag kollar i mobilen :)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)