Image Map

31 juli 2012

Williams 2-års dag.

Idag har vi firat vår guldklimps andra födelsedag och jisses vilken dag sedan. Bjuder på en del bilder från dagen i kronologisk ordning.
Paket på sängen måste man ju få när man fyller år. Nu är det ju så att William vaknar innan oss, det är alltså svårt att överraska honom så vi fick köra en fuskis efter frukost. -Gå in i sängen och låtsas sova så ska du se vad mamma och pappa kommer med!
En svart Bobby car av morfar med familj som var mycket uppskattad. Tjööööööa!
Klart att en motortokig William ska ha en tårta formad som en traktor när han fyller år. Hans min när vi ställde fram den på bordet var oslagbar:)
Sen fick han en Lambourgini, inte illa på sin 2-års dag. Den var också oehört uppskattad. Att bilen innehåller alla livsnödvändiga attribut så som lyktor, gaspedal, USB-uttag för att spela musik, säkerhetsbälte, innfällbara backspeglar gör att vi funderar på att den på semestern istället för familjära kombi.


Avslutade dagen med att nyttja ytterligare en present, fingerfärg. Den snälla morfadern talade om för William att man inte enbart kunde måla på det framtagna pappret utan även på kroppen. Lyckan var total! Underbart att se honom så glad och kladdig;)

Och i samband med Williams 2:a födelsedag passar han på att säga hejdå till bloggen. Framöver kommer det inte att publiceras några rent familjära inlägg på lelack.se. En liten snabb recension över vad som hänt om det var något spännande eller kul kommer fortfarande förekomma men rena inlägg om William, nej. 


Det finns två anledningar till detta, nummer ett: LeLack är först och främst en nagelblogg och bör således handla om lacker, nailart och annat matnyttigt runt ämnet. 
Nummer två är att i takt med att besökarna ökar och ökar (vilket är JÄTTEKUL) blir William mer och mer exponerad utan att själv ha bett om det. Det känns inte helt bra i mammahjärtat att publicera bilder på honom och skvallra om honom då. 
Vet att detta förmodligen inte kommer att tas emot med varm hand av släkten på andra sidan Sverige men jag hoppas att de har förståelse för mitt val. Men vi finns stationerade på samma ställe som gjort de senaste fyra åren och så svårt är det inte att hitta hit. 
Mitt beslut är har växt fram under de senaste veckorna och nu känns tiden mogen, känner mig säker på min sak. 


Så med detta säger William hejdå och låter hälsa att han ska ut och tjööööa i den riktiga världen istället för den virtuella.


/Lela

6 kommentarer:

 1. Jag förstår dig mycket väl! :-)

  ... och jag vill OCKSÅ ha en sån Lamborghini! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är ett tungt beslut samtidigt som det känns rätt. Är ju kul att blogga om honom men nu väljer hans integritet före mitt nöje. Känns som en vettig prioritering.

   Jaha du, en äkta hade jag inte tackat nej till om jag hade fått den;)

   Radera
 2. Någon bild ibland kanske man kan få se? Som med Sminkan och katterna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan det nog tänkas bli om han hittar på något extra tokigt;)

   Radera
 3. Jag förstår dig och tycker du gör helt rätt även om jag kommer sakna lite rapporter om lillkillen :)

  Det är av samma anledning som jag inte har med foton eller namn på min familj på min blogg.

  Önska den stora grabben ett riktigt stort Grattis från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt någon snabbrecension kan det tänkas bli om han hittar på något extra tokigt (mest tokigheter hela dagarna just nu tycker jag;)) så helt bortplockad kommer han nog inte att bli.

   Känns som att de flesta har förståelse för mitt val vilket känns riktigt skönt.
   Det ska jag absolut göra, hoppas det går bra att jag inte väcker honom på stört utan väntar in morgonen?;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)