Image Map

23 juli 2012

Nubar - Petunia Sparkle

Efter tragedin med min stripingtejpmani fick jag ju tänka om lite snabbt och hitta något annat jag var sugen på just då. Sträckte mig då efter Petunia Sparkle från Nubar, ett galet glittrigt rosa-lila glitterlack.
Haft detta stående ett tag men inte använt det då jag blir rädd bara av tanken på att ta bort det igen sen. I stressen hann jag inte tänka så långt utan började lacka, två lager sen är glitterfrenzin fullbordad.


Ett underbart ljuvligt lack som absolut inte förtjänade att stå oanvänd i lådan så länge som det gjort. Djupet är oemotståndligt, med ett lager topplack bottnar det ännu mer och blir nästan tredimensionellt. 
Själva lackningen i sig kunde varit snyggare, lite gropigt och halvt avskavt på topparna men det är resultatet av att ha bråttom och vara nagelnörd samtidigt. 

Pamsan visade Violet Sparkle häromdagen, kanske låg det undermedvetet och gnagde när jag sträckte mig efter Petunian? Efter att ha testat detta på riktigt nu blir jag extremt sugen på att hitta fler i den kollektionen. Blir nog att leta runt en runda på Ebay i det närmsta. 


Inköpsställe: Sarah på Owls and Polish
Kollektion: Sparkles Collection, våren 2010


/Lela

5 kommentarer:

 1. Älskar Petunia Sparkle! Så vackert! Hela kollektionen är ju faktiskt helt underbar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har precis klickat hem tre till från denna kollektionen:)

   Radera
 2. Det där lacket är så grymt fint! Håller med Anne om att hela kollektionen är underbar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen vackert, ser framemot de tre andra jag beställt hem nu:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)