Image Map

15 juli 2012

NailArt Sunday

Puh vilken helg. Skönt att det snart är vardag igen så man kan vila upp sig lite;) Jobbet ger mig förvisso ingen chans att vila upp mig på arbetstid så jag får hålla ut till nästa helg och se om det blir lite vila då.


Men nu är det söndagkväll och jag är väl sist ut att visa upp som så många gånger förra förr. Fint folk kommer alltid sent, det ordspråket håller jag fast vid i dessa sammanhang.


Ozotic - 309 sitter faktiskt fortfarande kvar på naglar, i förvånansvärt fint skick måste jag tillägga. Så jag gjorde det enkelt för mig och plockade fram en av alla stämpelplattorna från MASH för att förnya och piffa upp.

Till själva blomrankan är det Barielle - Date Night och på blomman petade jag dit lite Depend - 2030. Syns inte så mycket mer än att det glimmar till lite extra i vissa vinklar. 
Svårt som attan att fota mönster ovanpå ett holografiskt lack, regnbågarna snor nästan allt fokus i kameran men jag gjorde mitt bästa. Gillar stämpling när det blir som man hade tänkt, ett snabbt och enkelt sätt att få en manikyr att se snygg och proffsig ut.


 Nu är jag sugen på att se era proffsiga NailArts:


/Lela

14 kommentarer:

 1. Väldigt snyggt med det gröna på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag tycker också att det blev snyggt. Grönt och silver fungerar bra ihop.

   Radera
 2. Tycker också det var snyggt med det gröna på. Idag hänger även jag på, med min första Nail Art Sunday! :)

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt även med stämplar!

  SvaraRadera
 4. Jättefint med grönt över Ozotic lacket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, grönt och silverholo är lite av en favorit:)

   Radera
 5. Hej!

  Jag undrar om vart har du köpt MASH plattorna? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej:) Plattorna är köpt på mashnails.com. Enligt deras sida fraktar de inte till Sverige men det verkar gå bra om man mailar deras kundservice och kollar. Däremot verkar det inte som att de är konsekventa med sina fraktkostnader till Sverige:(

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)