Image Map

29 juli 2012

NailArt Sunday

Min tanke var att göra någonting helt annat till denna NailArt Sunday. En nailart som skulle baseras på tidningsmanikyr. Problemet uppstod när jag insåg att Tomas tidigare på dagen tagit sonen med sig och slängt soporna. Hade inte ett endaste tidningsblad att uppbringa i HELA huset. Och eftersom det idag då är söndag så kommer det ingen dagstidning i brevlådan så det fick en bli en nödlösning. 


Ingen har väl missat att OS startade i fredags? Invigningen var imponerande att titta på, tyvärr somnade jag tio minuter innan det var dags att tända elden så den missade jag. 
Men för att vara med och fira OS lite hemma i soffan så fick det bli en OS-inspirerad manikyr. Den vita flaggan med de fem olympiska ringarna på.

Kommer det fler OS-inspirerade under dagen kanske? Eller går de i en helt annan riktning? Oavsett ser jag fram emot alla dagens bidrag:)


Mrs Data Målar Naglarna (som också är OS-inspirerad)


/Lela 

24 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag hade storslagna planer på att vara med, men hann tyvärr inte. Det får bli nya tag nästa vecka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Asch då vad synd men då är varmt välkommen nästa vecka:)

   Radera
 2. Fint! Jag har än så länge inte sett en endaste sekund av OS, men kanske blir det lite tittande i dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. För att inte vara någon sportnörd har jag sett oehört många sekunder av OS;)

   Radera
 3. Guuud så pilligt!! jag är impad... själv har jag kört lat-variant idag, men jag är med! :-) Vad är det för vitt (?) lack du har som bas?

  ha en skön söndag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte så farligt faktiskt, dotting tool är en bra bästis här;) Lat eller ickelat spelar ingen roll så länge man är med!
   I botten är det tre-fyra lager O.P.I - Alpine Snow och ringarna är med Kleancolor metallic lacken.

   Radera
 4. Min inspiration idag var samma som din, fast jag mäktar ju inte med att pilla på samma sätt som du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med dotting tool är det som sagt inte så farligt pilligt men allt är ju relativt. Kul att det var fler som fick samma tanke som mig:)

   Radera
 5. Jag hade totalt missat det det var OS över huvud taget. (sen är ju mitt intresse för sport mindre än 0 så det kanske inte var helt oväntat) Upptäckte det inte förrän jag surfade in på aftonbladet och de hade bilder från invigningen som huvudnyhet. Så uppenbarligen har jag bott under en sten de senaste dagarna ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste säga att det är jäkligt skickligt att HELT missa att OS startar nu. Även om man inte gillar sport (gör inte jag heller i någon stor utsträckning) så har det ju pratats en del om OS och dess kostnad på vanliga nyheter också de senaste veckorna. Men det är väl som med barn, man utvecklar tidigt en selektiv hörsel och hör/ser det som intresserar en;)

   Radera
 6. Jag älskar OS så jag tittar! :) Blev ingen OS-mani för mig dock men väl andra prickar idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar inte idrott i övrigt men just större grejer typ OS, friidrotts VM och EM, större handbolls- och ishockyturneringar tycker jag kan vara roligt att titta på. Just nu är det ju mest cykel och simning på TV vilken kanske inte är de mest rafflande sporterna. Önskar att de sänt lite mer hästsport på TV istället;)

   Radera
 7. Tjusigt. Jag har inte haft en tanke på att göra OSnaglar, lite samma som cactus, jag hade missat det om min kille inte sagt nått. Jag kör på orange och blått och rhinestones som nail art i dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din manikyr har ju ett eget OS i bling-bling istället;)

   Radera
 8. Vad snygga ringarna blev! Jag skulle ju lätt gjort en OS-nailart om jag bara hade kommit på den idén, men nu blev det lite annat istället... TV:n har varit mer eller mindre på konstant denna helgen eftersom jag har en väldigt sportintresserad partner så jag förstår inte hur jag kunde missa chansen att göra en manikyr med OS-tema >_<

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket:) Vår TV går också varm här hemma, samt SVT play på någon dator. Inte alltid vi är överrens här hemma om vad som är spännande nämligen;)

   Radera
 9. Jag blev inspirerad av os-temat (trots att jag inte gillar sport, och är också med, för första gången tror jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh en nykomling, kul:) Extra roligt att du kände dig så pass inspirerad att du valde att följa med!

   Radera
 10. Har inte lagt ut manikyren men körde en upphottad version på min Irlands-manikyr eftersom att jag hoppas på att de ska göra bra ifrån sig i terrängritten imorgon .. Ursch, vilken landsförrädare jag är! ;) Men jag hoppas att det Irländska laget känner stödet härifrån.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv höll jag tummarna för svenskarna och det verkade ju lyckas eftersom vi fick ett silver i den individuella hoopningen:) Attans att den där bommen på sista oxern rullade ur hållaren, det såg ju så bra ut hela vägen innan!

   Radera
 11. Oj! Kanske skulle ha kollat här innan jag satte mig för att lacka. Great minds think alike! ;) Mina OSinspirerade naglar är oxå med denna söndag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ja de var verkligen lika i tanken:) Ledsen för den sena länkningen men det kom ett litet 2-års kalas ivägen;)

   Radera
 12. Är med på ett litet hörn också, om än väldigt sent. :) Inget OS-tema här, men det kanske får bli något åt det hållet framöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom jag själv är så sen med att uppdatera länkningen kan jag inte gärna skälla på dig för att det hann bli måndag innan NailArt Sunday bidrag kom upp;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)