Image Map

4 juli 2012

Rutnät från MASH

Var ju tvungen att testa plattorna redan igår och valet föll på ett rutmönster över hela nageln. Eller rättare sagt, det var tänkt att vara över hela nageln om plattan hade varit liiite större. Nu lämnades tipparna kala vilket inte var så snyggt så det fick jag lösa på andra sätt;)

 
Mitt första försök till att stämpla hela nageln och så j*kla illa tycker jag inte att det blev. Lite skevt och lite vint men vad gör det när allt kommer omkring?

Valde det oranga neonlacket från MASH som bas för att få en kraftig effekt. Nu glömde jag ta kort på bara den orange men jag kan dra lite info lite snabbt om det ändå.

Hela neonsetet är alltså luktlack och just det oranga luktar artificiellt mandarin. Tänk er en Ajax golvrengöringsflaska som ska lukta blommor, de luktar ju så där konstigt tillgjort. Doften sitter inte kvar i lacket utan försvinner så snart det har torkat, vet inte om det gör det på alla doftlack.

Ett lager H&M - Nerd under och sedan tre lager MASH. Ganska tunn formula men lättmålad. Den oranga var inte den som lockade mest så det ska bli kul att testa de andra. 


Inte lagt ner någon superenergi på denna manikyren, jag var mest bara sugen på att komma igång och testa. 
De har dragit lite uppmärksamhet till sig under dagen idag, var och shoppade en runda på stan och fick ett par kassörskor att haja till. Sånt gillar vi;)

Glömde ju skriva varifrån jag beställde produkterna. En sajt som heter www.mashnails.com, de går inte ut med på deras hemsida att de skickar till Sverige men det gick hur bra som helst efter mailväxling med deras kundservice.  Fraktkostnaden på minisetet och de 25 plattorna landade på 15.64 dollar. Så där mitt i mellan. Frakten hit gick fort så det var inget att klaga på. 

Vad säger ni, blir ni ledsna om det kommer mycket stämpling på bloggen framöver?

/Lela

10 kommentarer:

 1. Snygg lösning på kala tippar :)
  Nädå, vi blir inte ledsna! :) Det är roligt att se nån som lyckas med stämplingen. Själv har jag gett upp, mina naglar är alldeles för välvda för att jag ska få mönstret att fastna i kanterna :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tyckte det var en praktisk lösning på mitt problem;)
   Vad skönt för det kommer nog att bli en del stämpling framöver. He he, varför tror du att jag tar kort framifrån för? Mina naglar är både för långa, för breda och för välvda för att jag ska få plats med hela mönstret;)

   Radera
 2. Smart lösning där! Mina naglar är för närvarande nästan för korta så mönstrena är på gränsen till att vara för stora!

  Du fick betala betydligt mindre än vad jag fick. Med frakt betalade jag 28 dollar tror jag. Vilka små fräckisar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart, kan ju bli ett problem på andra hållet:(

   Märkligt, beställde du mer än bara plattorna när du beställde från dem?

   Radera
 3. hejsan..tack så mkt för det gröna lacket du skickade, är jättenöjd med det..för över pengar imorgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det har kommit fram! Vad skönt och vad glad jag blir att det höll hela vägen:) Kul att du är nöjd, är du nöjd så är jag nöjd:)

   Radera
 4. Mitt lack kom idag, imorgon postar jag till dig! Supersnyggt, det sparar jag till holofredagen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande, ser genast fram emot fredag lite extra:)

   Radera
 5. Stämpla på! Jättekul med inspiration med kul färg- och formkombos! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se om jag får till fler stämplingar som är värda att publiceras framöver. Annars får jag bli en inspiratör till hur man INTE ska göra;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)