Image Map

8 juli 2012

NailArt Sunday

Vart sent ikväll men så får det bli, jag har i alla fall en rykande färsk nailart att bjuda på:)


En marble med meoner, hade hoppats på att neonerna skulle synas lite mer än vad de vill göra. Var förvisso ute efter det transparenta i neoner men inte riktigt så här mycket. Aja, även om det blev lite fesigt så gillar jag det. Lyckades komma ganska nära min inspiartionskälla, någon som kan se vilken produkt jag hämtat inspiration ifrån?


Någon gissning?

Om det var någon som fick en känsla av glasserien Mine så var det en fullträff. Precis det jag använt som inspiration. Är inte så förtjust i glas i övrigt men Mineserien gillar jag och har under årens lopp lyckats samla på mig en hel del. Glas, skålar, större skålar, snapsglas, ljuslyktor och vaser. Använder det som vardagsproslin, varför ska vackra saker bara stå i skåpet och damma?


Luktar som en godisaffär i soffan just nu, lacken jag använt är neonerna från MASH som är doftlack. Betydligt trevligare än den mer ordinära kemikalistanken;)

Fler som suttit i kemikalistank ikväll och bjuder på rykande färska nailarts? Kanske finns det en och annan fuskare också som redan hade förberett sig?;)


Missat någon? Ni kan rutinen vid detta laget, hojta till i kommentarerna
så lägger jag till er så snart jag en minut över.

/Lela

6 kommentarer:

 1. Läckert! Innan jag ens scrollat ner så tyckte jag de påminnde om glas, riktigt snyggt vart de. Själv har jag inte lyckats fått till marble mani, men har inte direkt haft tid till de heller. Ska testa nån helg då jag är barn ledig till en nail art söndag:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du fick den associationen med en gång för det var ju mer än halva rätt:) Det tycker jag absolut att du ska göra, du kommer gilla det:)

   Radera
 2. Jag associerade direkt till sådana där karameller som är swirlade i vitt och en till färg och smakar gräddigt... en sån här :)
  http://blog-imgs-31.fc2.com/r/a/m/rameet/20081223183200.gif
  Tror jag sett dem under ett annat varumärke i svenska butiker men jag kommer inte på vilket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fattade vilka godisar du menade redan innan jag plockade upp länken:) Ja det var inte heller en dum tanke. Kommer inte heller på vad de heter i svenska butiker, godisar kanske?;)

   Radera
 3. Tänkte också på godis först men glaset var ju klockrent! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)