Image Map

3 juli 2012

More is better!

Titta vad som trillade in i min brevlåda idag:)
6 stycken neonlack från MASH och hela 25 plattor med stämpelmotiv. Här ska det stämplas för fulla muggar, nu ska jag få kläm på det här med stämpling:)
Blev så sugen när jag såg alla Lacky Corners plattor att jag kände mig tvungen att lägga en likadan beställning. Tack Helena:)


/Lela

9 kommentarer:

 1. Har du nåt bra tips på billigt ställe att köpa plattor/stämpelkit ifrån? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helena från Lacky Corner har lagt två jättebra svar här men av någon anledning syns de inte. Bogspot.se som spökar förmodligen.

   Mitt startkit med skrapa, stämpel och stämpelhållare köpte jag orginal från välaboden.se. det är främst det setet som är viktigt att köpa bra produkter, gärna då från märket Konad. Sen finns det mängder med olika plattor, MASH, Konad (orginal, Bundle Monster osv. Sök på Ebay så får du mängder med träffar:)

   Radera
  2. På Bundle Monsters egna sida så har dom sänkt deras nyaste plattset 25st för 19.79 dollar. Frakten går inte på mer än 4 dollar. Klart prisvärda.

   Radera
 2. Kul att man kan inspirera lite :) Du kommer inte bli besviken på plattorna dom är riktigt bra. Jag blir väldigt nyfiken på neonlacken.

  Som svar till Andrea som kommenterat här ovan så skulle jag rekomendera att införskaffa Konads originalstämpelkit. Den stämpeln är bättre än många kopior. Plattor kan man köpa billigar från bl.a Mash som Lelack gjort eller från Bundle Monster.

  SvaraRadera
 3. Kul att man kan inspirera lite grann :) Du kommer inte bli besviken. Dom funkar jättebra.

  Andrea ett tips är att köpa Konads originalstämpel och sen köpa billiga plattor från Mash eller Bundle Monster. Stämpel är viktig att den är bra annars följer inte mönstret med från plattorna.

  SvaraRadera
 4. Wow! Det här ska bli spännande att kika på sen! :D

  SvaraRadera
 5. Åhå, jag ser orange och gult! De såg fina ut! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det oranga får du ta och kika in med en gång då, det blev först ut att testas.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)