Image Map

20 juli 2012

Depend - #2032 Denim Blue

Jag trodde verkligen att jag skulle hinna fota detta i solen. När jag satte mig i soffan för att läsa Totte bakar för William så såg det så fint ut på himlen. När jag 15 minuter senare läst färdigt, kramat, pussat och nattat pojken lös det inte längre någon sol. Då var det alldeles grått på himlen igen....  
Säga vad man vill om holofredag men en mysstund i soffan tillsammans med en gosig och trött son, det slår vilket hololack som helst. Det finns ju faktiskt lampor att fota under istället. 


Eftersom jag redan hade Papagayo Blue på naglarna tog jag fram ett blå-lila holo från Depends holografiska kollektion. Närmare bestämt nummer 2032 Denim Blue. 
Gjorde sig riktigt bra ovanpå Papagayon, kanske att det blev snäppet mörkare än vad det skulle blivit på egen hand. Två lager och ett lager Seche Vite.
Riktigt fin holoeffekt på detta tycker jag. Gillar djupet som blev i bottenfärgen, holoeffekten är på intet sätt snål även om man kanske hade önskat sig lite mer regnbågar. Nu tycker jag det ligger på gränsen till att vara ett scatterd. 


Inköpsställe: Bubbelbox.se
Kollektion: Depend Holographic 2012

/Lela

6 kommentarer:

 1. Snygga bilder! Jag gillar Denim Blue och du har verkligen lyckats framhäva dess skönhet...

  SvaraRadera
 2. Det där blev ju suveränt. Otroligt fin nyans och holoeffekten är ju jättetydlig. :)

  SvaraRadera
 3. Väldigt snygg kombination! Denim Blue kan absolut behöva lite mer omphf

  SvaraRadera
 4. Superfint ovanpå Papagayo! Det här lacket har Depend lyckats med otroligt bra. Ett av mina favorit holos av dom jag äger i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg kombination. Sen är den så klart scattered, det är alla de nya Dependholosarna. Det är ju vackert det också, alla fall de scattered-holos som får ihop regnbågar, vilket ju många får. Faktum är att i början av min holo-obsession var jag mer förtjust i scattered än i linear och det är nog bitvis så nu med. Jag älskar ju Jade, Hits, Ludurana och inte att förglömma mina första älsklingar från ChG Kaleidoscope... :D
  Denim Blue är min absoluta favorit av de nya Depend holosarna. Den har samma vackra bottenfärg som ChG 2Nite men är scattered istället för linjär. Så himla fint!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)