Image Map

21 aug. 2012

China Glaze - Rare & Radient

Vissa är så trötta på alla Chanel - Peridot dupes så de vill kräkas medans andra är som mig. Jag finner det roligt att samla på mig alla tänkbara dupes till denna dyrgrip. Varför det just kom att kretsa kring Peridot kan jag inte svara på däremot men nog är de färgskiftningarna galet vackra!

I China Glaze Bohemian Luster kollektionen ingår det givetvis en dupe precis som i många andra stora kollektioner. Och det är ingen dålig kopia de skakat fram på China Glaze fabriken. Utan att ens ha jämfört de mot varandra kan jag säga att det inte kommer vara mycket som skiljer dem åt. 
Finishen är detsamma med en svag antydan till penseldrag. Skiftningarna går i samma toner, ja allt är väldigt väldigt likt. Så pass likt att det kan vara intressant att göra en riktig jämförelse.

Oavsett om det är likt något annat eller inte (vilket det onekligen verkar vara) så är det ett vackert lack. Bilderna visar tre lager ganska tunn formula med ett lager Seche ovanpå. Topplack är att rekommendera då det jämnar ut penseldragen något.
Inköpsställe: Mbeautylounge.com
Kollektion: Bohemian Luster 2012

/Lela

7 kommentarer:

 1. Japp, ett mycket vackert lack som jag nog får ta och testa väldigt snart!

  SvaraRadera
 2. Då kan du glädja dig åt att det kommer en till dupe nu i Color Clubs höstkollektion också :p

  SvaraRadera
 3. Visst är det ett fint lack! Har både denna och Just Spotted the Lizzard så nu behöver jag nog inga fler dupes dock. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förmodligen inte jag heller egentligen men kan inte låta bli att vara lite sugen på Jessica - Iridescent Eyes och dupen som kommer med Color Clubs höstkollektion;)

   Radera
 4. vackra bilder! Jag älskar Peridot så dupes är lika välkomna på bloggarna, det är alltid lika vackert att se på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Jag älskar dem också, hoppas du gillar min jämförelse då också. Kunde ju inte låta bli;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)