Image Map

1 aug. 2012

Läsarundersökning

Nu har bloggen varit igång i strax över ett halvår som nästan ren nagelblogg och det är dags för en liten undersökning. 
Du som läsare har nu möjligheten att besvara frågan ute till höger och på så sätt påverka innehållet på bloggen. Om du nu vill påverka det vill säga. 


Så ta chansen och tyck till. Har ni någon annan åsikt som ni känner att jag borde ta del av så var inte rädda för att skriva det som en kommentar istället. (Mer/mindre text i inlägg, bildkvalité, större variation av inlägg eller vad det kan tänkas vara).


/Lela

6 kommentarer:

 1. Jag gillar inläggen och blandningen av dem! Tycker det är väldigt trevligt som det är :)

  Det enda jag kan komma på - och som du ju naturligtvis kan ignorera fullständigt om du vill - är att jag tycker headern med fingrarna är jätteläskig! ^^ Särskilt e:et. De gröna naglarna är kul och väldigt passande, men de knotiga fingrarna får mig att tänka på frankensteins monster :p Headern är ju en del av bloggens image, och jag har all förståelse för att du vill ha kvar den, men jag tycker ändå den är läskig ^^

  SvaraRadera
 2. Haha, jag har också tänkt på att headern är väldigt läskig, men innehållet på bloggen är ju så bra att jag bara har hoppat till precis då den dykt upp och sedan bläddrat ned. Men jag får nog hålla med Cactus! ;)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också headern är lite läskig.. Jag tror det är just fingrarna som är läskiga, hade de varit utformade annorlunda hade det nog varit ascoolt. Jag antar att det är ett typsnitt eller?
  Du skulle kunna ha en liknande header fast med dina egna händer! Om det blir svårt kan du ju bara ha L:n som händer och resten med ett snyggt typsnitt. Det tror jag hade varit prefekt!

  SvaraRadera
 4. Nää! Jag gillar headern :) den är ju lite speciell så det sticker ju ut. Behåll säger jag!

  SvaraRadera
 5. Jag är medveten om att min header sätter skräck i en del, blev varnad för det när jag "beställde" den. Det är inte meningen att ni ska behöva blunda innan ni scrollat förbi den men att den kommer försvinna är inte troligt.
  Jobbar på ett inlägg som kommer beskriva varifrån idén kommer, har en högst personlig betydelse för mig nämligen.

  Min förhoppning är att ni inte ska finna fingrarna fullt lika läskiga efter det;)
  Men jag tar tacksamt emot era inputs, är det allt för många som tycker den är läskig efter det tilltänkta inlägget så kanske jag får ta och tänka över det hela ändå;)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)