Image Map

15 aug. 2012

Nubar - Emerald

Emerald är ett fint grönskimrande lack jag hittade på Nailmails begagnatshop. Kul med en webbsajt som kör riktigt riktigt bra priser på begagnade märkeslack. De är alla minst 95% fulla så de räcker till många manikyrer i sina nya hem.


Tror det är två lager lack på bilderna och inget som helst problem med formulan. Finns två saker jag retar mig lite på dock. Nummer 1, gillar inte den sandiga formulan/finishen. Ytan består av små små knottror vilket gör att lacket ser taskigt lackat ut. Om lacket ska vara så här eller om det beror på att det har stått ett tag och kanske torkat till lite låter jag vara osagt. Det var inte segt i övrigt så jag lutar mer åt att det ska vara så. Nummer 2, får en känsla av att det är lite väl likt China Glaze - Watermelon Rind. Av bilderna att döma är Emerald lite ljusare men annars väldigt lika. Till och med finishen är detsamma.
Nubar i övrigt är ett märke jag inte äger många lack av men gillar de jag testat. Kan absolut tänka mig att köpa fler i framtiden.Inköpsställe: Nailmail.se
Kollektion: Nubar Royal Gem Collection 2009

10 kommentarer:

 1. Nä den sandiga ytan såg ju verkligen inte kul ut!

  SvaraRadera
 2. Det ser helt okej ut, men inte jätteupphetsande.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar Nubar men den kollektionen var skräp. Inget av de lacken är värda att äga, enligt mig, för alla är grusiga. Tyvärr. Nubar brukar ha mycket, mycket högre standard än så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kunde du inte sagt det till mig INNAN jag köpte detta?;)

   Radera
 4. Svar
  1. Känner lite svalare inför detta lacket än vad du gör;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)