Image Map

29 aug. 2012

Kubiss - #29

Lila med blått skimmer i, varken mer eller mindre.Två lättmålade lager med glansig slutfinish. Ytterligare ett väldigt standardiserat lack, gör inget större intryck på mig. Kan det vara så att man blivit lite kräsen med vilka lack som lyckas fånga ens uppmärksamhet?


Inköpsställe: Ge-Kås

/Lela

10 kommentarer:

 1. ja jag tror faktiskt det... Man blir inte så impad längre liksom... Tyvärr!! Därför försöker jag nollställa hjärnan ibland, för att kunna titta på lack med "nya" ögon. Det går sådär....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske ska testa att kolla på lacken med och utan glasögon och se om de gör någon skillnad?;)

   Radera
 2. Snyggt tycker jag, kanske lite väl "basic" för att vara från dig :)

  // Klara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig, för basic var ordet.

   Radera
 3. Jo, så är det ju. Jag tänder sällan till på lack som inte är duokroma, holo eller något annat skumt numera. Vanliga skimmerlack har man ju redan sett i alla tänkbara färger. Det där var ju fint, men definitivt inte unikt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men jag kan nog fortfarande gilla både skimmer och kräm men då får färgen tilltala mig lite mer än denna vardagslila.

   Radera
 4. Oh, ett lack jag har och dessutom inköpt på samma ställe ;) Det är ju inte speciellt som du säger men fint är det allt, speciellt till hösten. Eller ha som bas till något stämpelmotiv i ljusare lack av något slag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror mer på det senare alternativet, ha det som grund för något annat. lacket vinner nog på lite sällskap.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)