Image Map

28 aug. 2012

Ommöblering i Helmer

Bestämde mig denna tisdagkväll för att det var på tiden att möblera om i min Helmer. Inte det att den är full men i vissa lådor kan märkena inte längre samsas då det finns lite för många av dem;)

Så jag ställde upp allt på soffbordet för att få en ordentlig överblick på vad som faktiskt gömmer sig i lådorna och vips såg det ut så här:Ser inte så mycket ut för världen när man komprimerar ihop det så här. Lite förvånad blev jag faktiskt då jag trodde att snart 400 flaskor skulle ta upp mer yta. 

Men nu är det bättre ordning i lådorna och jag fick till och med plats med att ställa ner de otestade flaskorna i en egen låda. Så det var absolut värt jobbet med ommöbleringen!

/Lela

10 kommentarer:

 1. Jag måste möblera om i mina Helmer också. När jag flyttade alla de holografiska lacken till en egen Helmer så blev det lite plats över och jag har också lådor som behöver gås igenom då det börjar bli för trångt för vissa märken att samsas.
  Jag känner bara att projektet är för stort och jobbigt just nu. Har försökt övertala Sofia att komma ner och hjälpa mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så många lack har jag knappast att jag skulle behöva hjälp att sortera dem, inte än:)
   Ja det var skönt att få lite plats till de nya märkena man samlat på sig sista tiden. Gillar att de står grupperat nämligen.

   Radera
 2. Jag tänker också så varje gång jag sorterar att det ser förvånansvärt lite ut när man ställer upp hela samlingen organiserat! ...Om man däremot lägger alla i en hög i soffan ser det ut som 10 000 stycken ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha får testa det nästa gång då:)

   Radera
 3. Rensade min Helmer förra veckan me! ;)
  Hur sorterar du in lacken i din Helmer?
  Efter märke eller efter färg eller efter nåt annat?
  Jag kör efter färg ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sorterar dem helt efter märke. Gillar struktur och vill därmed ha likadana flaskor i rader i lådorna. Skulle krypa i skinnet på mig om jag sorterade upp dem efter färg och finish;)

   Radera
 4. Jag borde verkligen fundera ut en lösning på mina lack. Nu är de ihoptrycka utan ordning. En verklig röra. Däremot blir det utflyttning från helmer. Har en byrå som jag tror skulle passa för ändamålet. Däremot tvingade killen mig att jag var tvungen att måla om åbäket innan det bars in i lägenheten permanent. Så nu står den på vinden och väntar..Kanske borde göra det snart, känner mig inspirerad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Passa på medans du känner dig inspirerad:) Bortsett från att lacka naglarna är jag väldigt trött på allt vad målande heter efter att målat om hela huset denna sommaren. Tur att jag har en plåt-Helmer:)

   Radera
 5. Tycker det är så kul att se andras lacksamlingar. De är ofta både inspirerande och lite avskräckande på samma gång. Haha. :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)