Image Map

19 aug. 2012

Ciaté - Twilight

Månadens märke hos Nailmail är just Ciaté, dock är inte denna sköningen med i någon av deras färdiga paketeringar. Om den hade gjort det hade den nog fått kategoriseringen Vampy. Har studerat lacket noga under gårdagen men jag blir inte riktigt klok på vilken färg det är i botten på Twilight. Tror att den är svart men den skulle likväl kunna vara mörkt brun eller möjligen mörkt olivgrön. Det jag är helt säker på är att det är guldigt flakeglitter (finns det ens?) i som ger lacket en spännande och lite oberäknelig dimension. 

På bilderna lyser det igenom väldigt mycket olivgrönt vilket jag inte alls upplever i verkligheten. Tvärtemot upplever jag den mer åt det bruna hållet utanför kameran. Lite av ett kamelontlack detta och jag gillar det skarpt! Spännande, intressant, inte allt för vanligt och jäkligt snyggt. 
Två lager, hade man varit lite modigare och lackat flödigare hade man nog kunnat komma undan med ett faktiskt. Har inget illa alls att säga om Ciatés lack förutom att den där tygrosetten är i vägen på korken när man ska lacka, tur man kan bort den;)
Inköpsställe: Åhlens City
Kollektion: Twilight collection 2010

/Lela

12 kommentarer:

 1. Tjusigt!

  Vad är grejen med Nailmail? Jag är nog lite trögfattad. Är det som en prenumerationstjänst? Jag blir inte klok på det... Och vad är fördelen jämfört med att beställa på nätet? Snälla, bringa klarhet, du kloka människa :-)

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt. Tur att jag beställt detta.

  Linda: Nailmail är en tjänst där du är medlem men inte måste beställa varje månad. Varje månad presenteras ett nytt märke och du väljer själv om du vill beställa eller inte. Du kan nästan alltid göra ett eget val, alltså inte välja de lack i paketen. Jag har beställt NfuOh, Glitter Gal och BB Couture där igenom för att nämna några märken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mer bekvämt än billigt alltså? (tack för förklaring, förresten :-)

   Radera
  2. Precis som Pamsan redan förklarat så är det en lackklubb utan köptvång. Jag har själv aldrig beställt av månadens lack däremot en del från överskottsbutiken och det begagnatlagret som finns. Kan varmt rekommenderas precis som deras kundsupport:)
   I stora drag är det mer bekvämt än billigt, fördelen är att det oftast handlar om märken som kanske inte alltid är så vanliga hos andra e-butiker.

   Radera
  3. Åh! Tack för svaret :-)

   Radera
 3. Svar
  1. Tack, det är verkligen ett väldigt vackert lack:)

   Radera
 4. Kan det inte vara ett glas-fleck? eller möjligen halv-glas-fleck? Fint var det i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar inte glas-flake var transparenta? För det är inte flaken i detta lacket, de är opaka precis som de mesta glittret brukar vara.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)