Image Map

18 aug. 2012

China Glaze - Unpredictable

Lacken från Bohemian Luster florerar flitigt på de flesta nagelbloggar just nu och jag tänker inte vara ett dugg sämre. Här är Unpredictable!En härlig kromatisk historia som går från grönt till blått. Finns vackra skiftningar i lacket men måste säga att de är snäppet vassare i flaskan än på naglarna. I flaskan är det ordentligt blått längst ut i kanterna och det vill inte helt slå igenom på naglarna. Synd, det hade lyft lacket ytterligare en nivå.

Tre lager för att få ordentlig täckning. Något som verkar vara en röd tråd genom hela kollektionen, de kräver alla sina lager. Lämnar lite antydan till penseldrag men i övrigt en glansig och vacker finish. 
För övrigt Unpredictable som ligger till grund för gårdagens manikyr som då var toppad med Depend - 2035 Laurel Green. Två vackra lack tillsammans kan ju inte gå fel, eller?;)

Inköpsställe: Mbeautylounge.com
Kollektion: Bohemian Luster 2012

/Lela

6 kommentarer:

 1. Vilket fint lack! Hittade din blogg via Skimmerskuggans bidrag till Nailart Sunday. Jag har just komponerat en egen nailart som jag tänkte lägga ut imorgon och vara med på Nailart Sunday. Behöver jag göra något speciellt eller räcker det med att jag kommenterar här imorgon med länken till inlägget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och hej, vad kul med en ny läsare:)
   Givetvis ska du vara med på NailArt Sunday! Nej det krävs inget mer än att göra mig uppmärksam på att du har ett bidrag, en länkning i inlägget däremot är alltid uppskattat så fler hittar hit och vill vara med framöver:)
   Ska hålla utkik efter ditt bidrag under morgondagen, spännande.

   Radera
  2. Nu har jag fått upp inlägget http://fruvesa.se/2012/08/nailart-sunday/

   Radera
  3. Nu har jag äntligen fått tid över att lägga upp länklistan och du är givetvis med:)

   Radera
 2. Mycket vackert, mina borde nog inte stå här oanvända!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det tycker jag absolut inte att det borde göra, nyttja dem du kommer inte ångra dig:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)