Image Map

28 aug. 2012

Claudia - Freshy Mint

Tänkte köra ett tema resten av veckan. Temat är kopierat från ICAs kundtidning där de har något som de kallar billiga veckan
Har en hel drös med oprövade lack som kostat under tian så jag tyckte det verkade lämpligt. De är som vardagsmat ungefär allihop, fina och standardiserade.  På samma sätt som spagetti och köttfärssås är gott men inget man direkt längtar efter.

Först ut i billiga veckan är Claudia - Minty Fresh.Milt mintgrönt lack med blåaktigt skimmer i. Täcker på fyra lager, alltså minst ett för mycket. Ganska segtorkat tack vare alla lager.

Hur känner jag då för denna mintgröna historia? Ja, på ungefär samma sätt som jag ser på spagetti och köttfärssås. Fint men inget jag går omkring och suktar efter.
Inköpsställe: Ge-Kås (present från Tomas)


Vad tror ni om temat, kan det vara ett effektivt sätt 
att visa upp de där lite mindre spännande lacken man har?

/Lela

8 kommentarer:

 1. Jag kan absolut bli sugen på spagetti och köttfärssås :) Däremot blir jag aldrig sugen på mintgrönt messkimmer ^^

  SvaraRadera
 2. Och jag älskar spagetti & köttfärssås! Bra tema och det ska bli kul att se dina fynd.

  SvaraRadera
 3. Cactus & Åsa: Visst är spagetti och köttfärssås gott (åt för övrigt det till middag idag) men det finns ju godare mat som man längtar mer efter. Ungefär som med detta lacket;)

  SvaraRadera
 4. Kul tema! O spaghetti o köttfärssås kan vara riktigt gott om man har i lite rödvin i såsen o livar upp det lite... Kan tänka mig att det där lacket är riktigt snygg med nån svart eller vit nailartvariant.

  SvaraRadera
 5. Spagetti och köttfärssås är standard hemma hos mig när maken ska laga middag... Gott men något man äter för ofta så det blir lite tråkigt!

  Jag tycker temat du hittat är kanonkul. Precis som Rutan skrev så tror jag att ett litet mönster på skulle piffa upp mönstret precis som vinet piffar upp såsen :)

  SvaraRadera
 6. Nu gillar jag ju mintgrönt så detta föll mig verkligen på läppen, gillade det diskreta skimret speciellt. Men hade någ velat lacka med ett underklädeslack så man slapp alla lager.. 4 lager är ingenting jag gärna lackar..

  SvaraRadera
 7. Jag köpte detta igår, men på mitt står det även "Wide brush"... ska bli intressant!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)