Image Map

8 aug. 2012

Gina Tricot - Punk

Minns inte precis just nu hos vem det var jag såg detta men jag blev genast supersugen på att äga det själv när jag såg det. Och för ett par dagar sedan besökte vi staden och till min lycka fanns Punk även på mitt Gina!Antracitgrått skimmerlack, upplevs nästan som lite fläckig i finishen. Två lager som torkar fort även om jag hjälpte det på traven med ett lager Seche. 
Fin formula som följer med enkelt och smidigt. Nästa bild är inte helt korrekt i färgen, aningens för mörk mot vad den är i verkligheten.
Lystern i lacket är ljuvligt, gillar detta skarpt. Ett elegant och klädsamt lack som passar i de allra flesta situationerna tycker jag. Sen är det ett tacksamt lack att piffa upp, det mesta passar till. Glömde bort att ta närbild på lacket men som kompensation för det slänger jag in två bilder på ett piffat Rock istället. Hoppas att det känns OK?
Handmålade blommor och prickar med Depends Nailart. Snabbt och riktigt effektfullt tyckte jag. Ni ville ju ha lite mer nailart och jag ska verkligen försöka posta lite fler sådana här inlägg. Fungerar det med kombinerat som här? Oftast är det ju så en nailart kommer till, att man piffar upp en befintlig manikyr.

Inköpsställe: Gina Tricot

/Lela

10 kommentarer:

 1. Snyggt! Både lacket för sig självt och din nailart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:) Och jag håller med dig i bägge avseenden.

   Radera
 2. Snyggt. Kändes som blyertsgrått :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja blyertsgrått, antracitgrått... Skillnaden är väl inte så galet stor va?;)

   Radera
 3. Jag gillar när man kombinerar ihop flera saker i samma inlägg. Nackdelen är ju att det tar längre tid innan ett inlägg är färdigt att publicera då bara :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har u så rätt i, tar ju liksom dubbla tiden helt plötsligt;)

   Radera
 4. Vilket snyggt lack, det är precis i min smak!

  SvaraRadera
 5. Det där finns inte på Gina Tricot i Umeå! Eller ja, jag har inte sett det alla gånger jag varit inne i alla fall .. Fuskigt!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)