Image Map

26 jan. 2014

NailArt Sunday

Idag vankas det kalas, kalas för lilla mig. Eller jag kanske inte kan benämna mig som liten längre? Vet inte, låter andra göra den bedömningen istället. 

Dagen till ära hade jag tänkt göra en födelsedagsmanikyr (även om den stora dagen inte är förrän imorn egentligen). Lite stämpling i pastellfärger med ballonger och så. Det sket sig... Trots flertalet försök fick jag inte med mig hela motiven upp på stämpeldynan, det ena motivet fick jag inte med mig alls. Det var helt enkelt inte min stämpeldag. Surt bara när jag hade en sådan klar plan i huvudet. 

Istället lät jag mig inspireras av Gelics tutorial på Burberrymönster. Grunden till min skittlette var redan gjord, det var bara pek- och långfingret som behövde fyllas med någonting. Burberrymönstret fick symbolisera någon form av paketinslagning istället för min uteblivna stämpling. Blev inte fy skam det heller men jag behöver öva på att göra raka linjer. Och få pli på min karl som envisades med att röra sig i soffan så allt skakar;)Nu hoppas jag att tillverkningen av tårtan går bättre än gårdagens stämpling. Ni kan väl hålla tummarna åt att vi lyckas?

Trevlig söndag på er!

/Lela
34 kommentarer:

 1. Ja herregud ja - det där med karlar och barn och katter som inte kan hålla sig still när man målar naglarna. Ytterst irriterande.
  Grattis i förskott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katten är så pass gammal nu så hon ligger mest still hela tiden. Karln däremot verkar väldigt rörlig trots den växande åldern;)

   Tack!

   Radera
 2. Raka linjer är ju typ en omöjlighet, så jag tycker definitivt att du har lyckats jätte bra. Och hela manikyren i sig var också snygg!

  Grattis i förskott, hoppas kalaset blir riktigt bra :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket.

   Tack, det blev ett trevligt firande både på söndagen och måndagen.

   Radera
 3. Mycket snyggt, tycker verkligen du fick till raka linjer!

  SvaraRadera
 4. Ja, jag tycker inte man kan klaga på linjerna och bas lacket var en glädjande färg! Jag glömde att det var söndag idag men jag har ett inlägg som jag hoppas får vara med ändå:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte absolut att ditt bidrag passade in på NailArt Sunday:)

   Radera
 5. Superfina linjer och rolig manikyr.

  SvaraRadera
 6. Men grattis till lilla dig i förskott. :) Hoppas din födelsedag blir alldeles underbar. Snyggt med rutmönstret.
  Idag är jag med. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket och vad snäll du är som kallar mig liten:)

   Radera
 7. Grattis i förskott :) Ibland blir manikyrerna bra även när de inte blir som en tänkt. Jag är imponerad av dina linjer, så rakt och snyggt ut.

  Jag är också med idag :)

  SvaraRadera
 8. Jag tänkte försöka ta och följa alla nail art sunday deltagare med Bloglovin idag förresten annars ser jag er oftast bara på söndagar.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag, många av de som är med visar nailarts flera gånger i veckan:)

   Radera
 9. Grattis i förskott! :) Kul att du hittade inspiration i min tutorial <3 Tycker allting blev jättefint och strecken ser visst raka ut! (om man ska ha det rakare än så får man ta tejp men det är himla tidsödande..). Tycker hela manikyren kändes som gelegodis och paket=kalasigt. Jag förstår dock vad du menar med att det är trist när man har en idé färdig men inte lyckas genomföra den..Satt länge igår med en frihandsmanikyr som blev riktigt ful men tänkte att jag skulle genomföra den ändå, i det sista jag gör lyckas jag totalkvadda den så blev inget av med den alls, tänker mig att när det inte går att genomföra så kanske det inte var meningen från början. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar tejp men mer för att skapa effekter av att lägga lack lager på lager. Det tar mer tid än vad resulatet blit bra att hålla på och tejpa för sånt här;)
   Usch ja det är så trist känsla när det där händer... Man är taggad till tusen när man kommit på vad det är som ska göras och sedan fallerar det fullständigt bara för att en komponent inte vill som det var tänkt:(
   Du har en poäng i det även om det är en svag tröst när man sitter där, besviken och lätt förbannad;)

   Radera
 10. Jag tycker minsann inte att du har rätt att klaga på dina linjer, de var helt klart tillräckligt raka för att ge en annan prestationsångest. ;) Och manikyren i sin helhet var ju underbar! Men visst är det irriterande när det inte alls blir som man hade tänkt sig, även om det man inte hade tänkt sig också blir bra..
  Hos mig bjuds det på en nailart som jag inte alls var nöjd med när den gjordes, men som jag nu tycker blev i alla fall helt okej. Och grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. förlåt, det var inte mening att skapa prestationsångest. Men du, dina frihandsgrejer är så en annan trillar av stolen ibland. Så jag undrar vem det är som ger vem prestationsångest;)

   Radera
 11. Åh, jättesnyggt verkligen! Jag tycker det är rätt coolt när såna här mönster inte är spikraka, det ser mer handgjort ut, på ett bra sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra, för hemmagjort är det ju:)

   Radera
 12. Och grattis i förskott skulle jag ju säga med!:)

  SvaraRadera
 13. Grattis på födelsedagen i förväg då! Vet precis hur du menar med stämpling som bara inte funkar och man fattar heller inte varför. Detta blev dock jättesnyggt som festmanikyr! Hoppas jag får vara med trots enkel manikyr idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag fattar inte alls vad det var som gick fel denna gången... visst att plattorna kan vara lite kinkiga när de är helt nya men jag skrubbade den grundligt med remover flera gånger för att det inte skulle finnas några lim/klister rester kvar. Ändå fick jag inte med mig något motiv alls:(

   Radera
 14. Man har verkligen både bra och dåliga stämpeldagar, men det här blev ju görsnyggt till slut ändå! Ifall jag glömmer imorrn - stort grattis på födelsedagen!

  SvaraRadera
 15. Grattis på födelsedagen får man säga! Och det var en himla snygg manikyr! Fina färger!

  SvaraRadera
 16. Grattis på födelsedagen!! Manikyren blev jättesnygg!

  SvaraRadera
 17. Grattis på födelsedagen! Det där blev ju jättefint, trots karlar som inte kan sitta still och stämplingar som inte vill samarbeta. Jag har samma problem med min karl emellanåt också för den delen. Mycket irriterande... :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad ska vi göra åt detta återkommande problem? finns det någon kurs vi kan skicka dem på tror du?;)

   Radera
 18. Grattis i efterskott! Du fyller dan före mig :) härlig design blev det på naglarna! Ska försöka hinna var med i helgen på nailart sunday. Roligt tema!!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)