Image Map

14 jan. 2012

China Glaze - 108 Degrees

ChG - 108 Degrees, knalligt, härligt, sommrigt rosa. Tänker sommar på Hawaii med bastukjolar, blomband svajande med vinden och full manikyr på både händer och fötter med 108 Degrees. Nu har jag aldrig varit på Hawaii men det är så jag föreställer mig att det skulle se ut;)

En härlig rosa jellybas med rosa och rosa/lila glass fleckes. Tre lager krävdes det på mig för att få det tillräckligt täckande. Det bildas en sådan härlig vacker glöd av jellyformulan som gör att det rosa intensifieras maximalt. 


Där ljuset bryts på bilderna syns de rosa/lila glass fleckes ganska tydligt. 
Ett trevligt lack att jobba med och det torkar ganska fort. Totalupplevelsen är riktigt positiv och jag fick en liten blixtförälskelse i färgen. Den är så ljuvlig så även om man inte är svag för rosa är detta väl värt att äga. Inköpsställe: Nailsupplies.us
Kollektion: Island Escape sommar 2011

Sitter nu i soffan och väntar på att sambon skall komma hem. Han åkte vid 6-tiden imorse för att tävla i bowling. Se hur det har gått när han väl kommer hem.

Försökte hålla sonen uppe så han iallafall skulle få säga godnatt till sin pappa men det gick inte. För tio minuter sedan gick han med bestämda steg mot diskstället och pekade på vällingflaskan, han tyckte det var dags för honom att krypa ner i sängen. Bara att göra som han vill, inte bråka med honom så länge han frivilligt vill gå och lägga sig. Pappa och son får kramas imorgon istället.

/Lela

2 kommentarer:

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)