Image Map

11 jan. 2012

China Glaze - Awakening

Gillar, gillar inte, gillar, gillar inte, gillar.... (Ser kronbladen från tusenskönan trilla till marken).
Har svårt att bestämma mig för vad jag tycker om China Glaze - Awakening. Så svårt att jag inte vet vad jag ska skriva om det. Vi tittar på lite bilder först istället och ser om det kan hjälpa.Djuprosa/lila botten färg med guldskimmer. Guldskimmret gömmer sig inte i lacket utan lägger sig ovanpå och ger nästan intrycket av att lacket skulle vara kromatiskt. 
Ser ut att vara ett skirt lack men täcker fint på två lager. Torktiden är bra, finishen är slät men lämnar lite penseldrag efter sig. 
Nej det hjälpte inte att titta på lite bilder, jag kan fortfarande inte bestämma mig  för vad jag tycker om det. Kan det vara ett lack som är beroende av vilket humör man är på?


Inköpsställe: Nailsupplies.us
Kollektion: Urban Chic 2005

/Lela

4 kommentarer:

 1. Det där är helt klart ett lack för mig, störtsnyggt. Är ju lite lätt tokig i rosa:)
  När du handlade från Nailsupplies, hur var frakten? Och leveranstiden?
  Ser framemot att snacka naglar med dig när du är tillbaka på jobbet, vill du tilbaka till samma team som innan?
  Kramar Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja att du är svag för rosa är väl inte något som undgått någon;)
   Frakten från nailsupplies är på tok för dyr, betalade nästan 50 dollar i frakt för en beställning på 48 dollar:( Leveransen var helt OK, nu var ju detta strax innan jul vilket gjorde att det drog ut på tiden lite.

   Hade gärna gått tillbaka till 777 men som det verkar nu hamnar jag antingen på ÅF eller SME. Är i stort behov av att få jobba dagtid eftersom Tomas är iväg och reser så pass mycket periodvis, svårt att lösa det med förskolan om jag ska jobba kvällar då.
   Men jag får väl söka internt så snart jag fått nytt passerkort och inlogg så jag kan söka;)

   Radera
 2. Det är ju fint, och de duokroma skiftningarna är trevliga... men jag tycker på nått vis att den här typen av lack, som går i rosa och lite guld, är rätt så tråkiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog på grund av de kromatiska skiftningarna jag gärna vill tycka om detta lack men det är något som stör mig så pass mycket att jag inte kan ta det till mig. Synd för det är egentligen inget fel på det.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)