Image Map

30 jan. 2012

Gästnaglar

Idag blir det inte mina egna naglar jag lägger upp till beskådning utan Victorias. Hon var här igår kväll för att sätta tippar och få naglarna till piffade. Jag som då aldrig satt tippar/lösnaglar mer än på min egna tumme 2-3 gånger såg det som ett gyllene tillfälle att få lit övningstid. 


Det var inte riktigt så svårt som jag hade föreställt mig att göra på någon annan. Lite pill och en hel del filande så löste det sig ganska bra. Övergången mellan tipp och nagelbädd hade kunnat vara lite smidigare, lite för feg för att fila ner konstmaterialet tillräckligt tror jag. 
Ser inte ut som naglar gjorda på salong men för att vara första försöket så blev det  helt OK. 

Skulle självklart till någon form av manikyr på detta, jag fick själv välja vad jag skulle göra så jag gjorde något jag är ganska säker på att hon inte hade hittat på att göra själv;)
Lackar hon naglarna själv blir det oftast rött så jag slog till på motsattsen, blått och grönt för att skapa lite revolution på naglarna. 
En gradient gjord med Kleancolor - metallic blue, Kleancolor - teal marble, Kleancolor - metallic green toppat med China Glaze - Atlantis. Tyvärr försvann effekten av teal marble lite på bilderna, övergången är mjukare i verligheten än på bilderna. Blev lite sugen på att göra en liknande gradient på mig själv men inte ikväll. Alldeles för mycket huvudvärk för att ge mig på något sådant nu. En annan gång...


Vad säger ni, kan jag med lite mer övning ha en framtid som nagelteknolog?;)


/Lela

2 kommentarer:

  1. De blev jättefina, tycker jag och snygg manikyr också.

    SvaraRadera
  2. Tack, ja manikyren blev jag ju lite sugen på att testa på mig själv oxå:)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)