Image Map

17 jan. 2012

Paket

Fick paket på posten idag:) Snabbt jobbat måste jag säga för jag beställde det från USA i den 12:e januari!


Fly, Did It On 'Em, Pink Friday, Metallic 4 life & Save Me


Paketet innehöll fem av sex flaskor från O.P.I's kollektion Nicki Minaj, struntade medvetet i den sjätte flaskan då det är ett krakeleringslack som inte intresserar mig ett dugg. 
Alla utom möjligen Pink Friday ser jag med glädje fram emot att prova, speciellt glitterlacken:) Sett en del fina swatches på just Save Me.


Kan rekommendera denna säljaren på Ebay eftersom allt gick väldigt smärtfritt, snabbt och billigt. Tre dagars leveranstid är bättre än vad vissa svenska nätbutiker kan tillhandahålla. En av de billigare med frakt inkluderat som hade hela kollektionen. Säljaren heter Beautyzone2007.


Totalt med frakt betalade jag 46.45 dollar då är priset för lacken 31.95 och frakten 14.50 dollar. Ca 320 SEK vilket jag absolut tycker är överkomligt eftersom en flaska O.P.I i svensk butik kostar 150 SEK.
Första gången jag handlat på Ebay men absolut inte sista, det kan jag garantera:)


Vilket lack är ni sugna på att se först? 


/Lela

4 kommentarer:

 1. Vilket sammanträffande, handlade också av den säljaren förra veckan, det borde innebära att min beställning av en stooor flaska Seche vite också är på väg, så skoj. Jag vill se Pink Friday och Metallic 4 life :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får vi ju hoppas att det är på väg då. Ja eftersom det är din födelsedag idag så får du se Pink Friday, bara för din skull;)

   Radera
 2. Handlar nästan uteslutande lack från Beautyzone och Sendthetrend och dom är bägge två supersäljare :) Ser gärna swatches på Did it on em!

  SvaraRadera
 3. Aha, vilken tur jag hade då som valde just Beautyzone:) Kan jag med gott samvete fortsätta handla därifrån. Swatch på Did it on 'em kommer inom kort:)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)