Image Map

16 jan. 2012

Isadora - Glitzy Amethyst

Glitzy Amethyst är ett äldre lack av Isadora, lila/rosa med mycket skimmer i. På snudd att det är smått glitter i istället för skimmer, finishen är dock slät så jag beslutade mig för att det är skimmer. 

Tycker jag om färgen? Möjligen om jag hade haft det mitt i sommaren med brunbrända händer men nu så här mitt i vintern känns det lite malplacerat. Dessutom tror jag att det är ett lack som gör sig bättre på tånaglarna än på fingrarna. För visst finns det sådana lack som gör sig bättre på tårna?

Formulan är trevlig precis som på de flesta Isadoralack, täcker snabbt och bra på två lager. Torkar fort och lämnar en jämn och fin finish. 
På det stora hela ett bra lack som förmodligen förtjänar ett bättre omdöme, är ju inte lackets fel att jag väljer att testa det mitt i vintern.Inköpsställe: Kicks

/Lela

2 kommentarer:

  1. JAg tycker det är jättevackert, men jag vet jag är torsk på allt rosa :) Har inte invigt min flaska ännu men det blir nog snart, jag fixa nytt lack ikväll och då blir det definitivt något rosa sannolikt med guld i. Kramar PS när börjar du jobba förresten? nästa vecka? DS

    SvaraRadera
  2. Misstänkte att detta var något som skulle passa dig;)
    Klockan åtta på måndag morgon skall jag infinna mig i receptionen och sen får vi se var de placerar mig. Vem vet, jag kanske hamnar i källaren och sortera gem;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)