Image Map

5 jan. 2012

Monster

Ungefär klockan två idag genomgick jag en förvandling som inte var speciellt angenäm... Mitt riktiga jag blev utbytt mot ett sockerberoendemonster. Ugah säger jag om mig själv, ingen kul själ att vara runt just nu.

Har beslutat mig för att efter ca 12 år bryta min vana trogen och dricka coca-cola dagarna i ända. Och nej det är inget nyårslöfte utan mer ett måste. 
William har börjat intressera sig för allt som vi vuxna gör. Har vi salt på maten ska han ha salt, diskar jag ska han diska, tar jag på mig strumpor ska han också ha strumpor och dricker jag cola så ska han ha cola. Anser inte att mitt osunda beteende bör överföras till honom så nu är det slut på cola-intaget under dagarna. När han har gått och lagt sig för natten är det återigen fritt fram för mig att avnjuta min drog. 

Sockerberoendemonstret plockar verkligen fram det värsta ur en, stackars William som behövt dras runt med mig hela dagen. Inte gjort annat än snäst åt honom... 
Är nu inne på dag tre utan socker på dagarna och tydligen är dag tre värst säger de som kan. Trodde väl kanske inte att det skulle vara så här påtagligt, jag får ju ändå mitt socker på kvällen men kunde inte ha mer fel. 

Nu väntar soffan, ett glas COCA-COLA, lite choklad och lackning av naglar. 

/Lela

2 kommentarer:

  1. Jag älskar också Coca-Cola och när min dotter blev sådär nyfiken av sig började jag hälla upp det i en kaffekopp och sa att det var kaffe. Funkade finfint :)

    SvaraRadera
  2. Ingela: Ja det är helt klart ett alternativ:) Nu såg jag detta som ett utmärkt tillfälle att faktiskt skära ner på konsumtionen. Förhoppningsvis lyckas jag annars får jag väl börja med den metoden;)

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)